Sådan konfigureres Samsung Pay

Samsung Pay er en app, der giver dig mulighed for at foretage betalinger nemt og sikkert fra din smartphone. Nedenfor kan du læse om, hvordan du opsætter denne betalingsmetode, som eksisterer på dine Galaxy-enheder.

Visning af Samsung Pay PIN-skærmen.

Hvis du har en understøttet enhed, burde du allerede nu have Samsung Pay-appen installeret på din telefon. Hvis ikke, så har din telefon muligvis ikke den nyeste software, og så skal du først downloade alle tilgængelige softwareopdateringer fra Indstillinger > Om enhed eller via menuen Indstillinger > Softwareopdatering på din telefon.

Opsætning af Samsung Pay:

1 Åbn Samsung Pay på din telefon. Når du åbner den, bliver du bedt om at downloade og installere den komplette app. Den vil være omkring 80 MB til 100 MB i størrelse. Lad den downloade, og tryk derefter på knappen Installer, når du bliver bedt om det.
2 Se introduktionsvideoen, der kommer frem. Derefter bliver du bedt om at logge på din Samsung-konto. Hvis du allerede har én, skal du indtaste dine loginoplysninger eller oprette én via Samsung Pay-appen. Hvis kontoen allerede er logget på, skal du trykke på knappen Start. Derefter skal du læse og acceptere vilkårene og betingelserne og trykke på knappen Næste.
3 Du bliver nu bedt om at konfigurere en bekræftelsesmetode til at bruge Samsung Pay. Du kan bruge irisscanneren (hvis din telefon understøtter denne funktion), fingeraftrykslæseren eller PIN-koden. Hvis du vælger enten iris- eller fingeraftryksbekræftelse, vil appen også kræve, at du opsætter en pinkode som backup.
4 Når du har valgt din foretrukne bekræftelsesmetode, bliver du bedt om at oprette en 4-cifret Samsung Pay PIN-kode.
5 Du kan nu gå videre til næste trin, hvor vi føjer dit første kredit- eller betalingskort til Samsung Pay, så du kan bruge det til at foretage betalinger.