Sådan registrerer du husholdningsapparater i SmartThings-appen

SmartThings logo og husholdningsapparater.

Tilføj husholdningsapparater til SmartThings:

1 Tænd for husholdningsapparaterne for at tilmelde dig SmartThings.
2 Brug SmartThings-appen på din smartphone.
3 På SmartThings-startskærmen skal du trykke på Tilføj ikon (+) > Tilføj enhed.
Tilføj ikon (+) valgt på SmartThings-startskærmen og ”Tilføj enhed” fremhævet.
4 Tilføj husholdningsapparater på skærmen ”Tilføj enhed” som følger.
”Tilføj enhed” skærm, der tilføjer husholdningsapparater.
  • QR Code Scan: Tryk på QR Code Scan og genkend QR-koden for det husholdningsapparat, der skal tilsluttes.
Se for at detektere QR Code Scan af det husholdningsapparat, der skal tilsluttes.
  • Enheder i nærheden: Tryk på ”Søg periferiudstyr” og tryk på husholdningsapparatet for at registrere dig på listen over tilslutbare enheder.
Liste over tilslutbare enheder i SmartThings-appen.
  • Vælg selv: Tryk på ikonet Samsung husholdningsapparattype (enhed/producent) for at registrere.
SmartThings apparatregistrering - Vælg et enhedsikon for at registrere.
5 Tryk på Start på "Skal vi begynde at registrere husholdningsapparater?"-skærmen.
6 Indstil AP-tilstand i henhold til typen af husholdningsapparat.
7 Følg instruktionerne på registreringsskærmen for at afslutte tilslutningen af enheden.
8 Når smartphonen og husholdningsapparatet er forbundet, kan du indstille dit eget navn. Styr husholdningsapparatet på enhedens plug-in-skærm.

Reference: Smart Home Adapter (ekstern dongle) skal installeres separat for at forbinde nogle husholdningsapparater til SmartThings.

Se betjeningsvejledningen, der fulgte med husholdningsapparatet, for at kontrollere, om dongleinstallation understøttes, og den nøjagtige installationsplacering.

Bemærk: Når du bruger en smart home adapter, skal du vælge en smart home adapter (dongle) i stedet for produkttypen (køleskab, klimaanlæg, luftrenser osv.), når du registrerer husholdningsapparater.