Sådan åbnes Samsung Wallet

Ingen kan lide at forårsage lang kø ved kassen i supermarkedet. Bare rolig; med Samsung Wallet bliver du aldrig den person igen. Denne funktion er den bedste måde at foretage et køb nemt og sikkert ved blot at bruge din telefon. Få mere at vide om, hvordan du åbner Samsung Wallet nedenfor.

Visning af et køb med Samsung Wallet

Du kan åbne Samsung Wallet på din Galaxy-telefon, hvis du har brug for at foretage køb hurtigt.

Bemærk: Tilgængelige skærmbilleder og indstillinger kan variere afhængigt af den trådløse tjenesteudbyder, softwareversion og model.

Åbn Samsung Wallet på din telefon

Med Samsung Wallet på din telefon kan du betale i din yndlingsbutik uden besvær. Samsung Wallet kan tilgås på flere måder:

• Stryg opad på din telefons skærm for at åbne Samsung Pay-skærmbilledet, og naviger derefter til og tryk på Samsung Wallet.
  • Hvis du har genvejen Hurtig adgang aktiveret, kan du stryge opad fra bunden af din smartphones skærm for at åbne Samsung Wallet.

Hvis Samsung Wallet bliver ved med at åbne ved et uheld, kan du slå genvejen Hurtig adgang fra. Åbn Samsung Wallet, og tryk derefter på ikonet Menu > Indstillinger > Hurtig adgang, og tryk så på den ønskede kontakt for at slå den fra.