Sådan administreres medlemskort med Samsung Pay

Vi har medlemskort til vores yndlingsbutikker eller til at spare penge på dagligvarer. Udover kredit- eller betalingskort kan du også gemme medlemskort i Samsung Pay. Næsten alle kort med en stregkode kan gemmes i appen, så du kan tilføje alle de kort, du ønsker. Selvom det i første omgang ikke vises i Samsung Pay, kan du stadig tilføje et medlemskort manuelt.

Visning af et medlemskort på Samsung Pay-skærmen.

Tilføj et medlemskort digitalt

Åbn Samsung Pay på din telefon, og tryk derefter på medlemskort øverst på skærmen. Gennemse de forskellige kategorier, og vælg det ønskede medlemskort. Hvis du ikke kan se dit medlemskort, skal du bare trykke på Tilføj et kort, der ikke er angivet her.

Indtast derefter de nødvendige oplysninger om dit medlemskort. Du kan endda scanne kortets stregkode, så du ikke behøver at indtaste tallene manuelt. Når du er færdig, skal du trykke på Gem.

Brug et medlemskort

Det tog dig lang tid at samle alle de point, så husk at bruge dit medlemskort i butikken.

Åbn Samsung Pay på din telefon. Tryk på Betal, og tryk derefter på Loyalitet i højre hjørne. Vælg det kort, du vil bruge, og dets kortnummer og stregkode vises øverst på skærmen.

Derfra vil ekspedienten være i stand til at anvende dine medlemsoplysninger til transaktionen.

Fjern et medlemskort

Hvis du ikke længere bruger et bestemt medlemskort, kan du nemt slette det.

Åbn Samsung Pay på din telefon. Tryk på Menu, og tryk derefter på Kort. Tryk på fanen Loyalitet, og vælg derefter det kort, du vil fjerne. Tryk på ikonet Flere muligheder, og tryk derefter på Slet kort. Klik til sidst på slet for at bekræfte.