Sådan finder du en registreret enhed eller opdaterer lokationen i SmartThings Find

SmartThings Find kan ikke finde en registreret enhed, eller den viste enhedslokation er forskellig fra den faktiske lokation.

Tre enheder, der bruger SmartThings Find.

Hvis du er udendørs, og der ikke er nogen forhindringer (vægge og andre strukturer, tung fodgængertrafik osv.) omkring den tabte enhed, kan signalet fra den tabte enhed lokaliseres inden for en radius på 100 m ved hjælp af funktionen "Søg i nærheden". Men hvis du er indendørs, eller der er forhindringer omkring enheden, svækker dette BLE-signalet, og detekteringsradius kan reduceres til omkring 10m.
Registrerede enheder lokaliseres ved hjælp af Wi-Fi-signaler i nærheden, ikke GPS-signaler. Som følge heraf kan den viste lokation afvige fra den faktiske lokation.

Andre tilfælde, hvor en enhed ikke kan lokaliseres, kan være et af følgende:

• Den tabte enhed er blevet flyttet, og den faktiske lokation er ændret
  • Enheden er i nærheden, men BLE-signalet går tabt blandt andre signaler fra kommunikationsenheder og Bluetooth-enheder i nærheden
  • "Søg i nærheden" kan ikke bruges, når din mobilenhed og den mistede enhed (bærbare enhed) er forbundet via Bluetooth (BLE).

Hvis din Galaxy-enhed har registreret et mistet signal fra en mistet enhed, men enheden bevæger sig med høj hastighed, kan Galaxy-enheden vise en anden lokation end enhedens faktiske.

Jeg kan ikke finde et par øretelefoner forbundet til en anden enhed, hvor SmartThings Find ikke er installeret

Galaxy Buds Live/Buds+/Buds pro/Buds2 tilsluttet en enhed, hvor SmartThings Find er installeret, kan findes ved hjælp af funktionen "Offline-søgning" i SmartThings Find.

Bærbare enheder, der blev brugt med en enhed, hvor SmartThings Find ikke er installeret, kan ikke findes, hvis de går tabt.

Hvis din bærbare enhed er blevet tilsluttet mindst én gang til en enhed med SmartThings Find, kan funktionen "Offline-søgning" bruges til at finde dem, når de er tabt.

Jeg kan ikke se mine understøttede øretelefoner eller ur, selv efter at have installeret SmartThings Find.

Hvis du ikke kan se din understøttede bærbare enhed på SmartThings Find, skal du først kontrollere, om du har installeret de nyeste versioner af Galaxy Wearable-appen, SmartThings-appen og Find My Mobile-appen i Galaxy Store. Hvis alle apps er opdaterede, skal du afregistrere og genregistrere din bærbare enhed på Galaxy Wearable-appen.

Efter genregistrering skal du se, om din bærbare enhed er synlig i menuen Rediger i SmartThings Find.

Bemærk: Sørg for, at du bruger den seneste appversion til din enhed.

Den faktiske lokation af en mistet enhed er nogle gange anderledes end den viste lokation

Når du lokaliserer en mistet enhed ved hjælp af "Offline-søgning", bliver enheden lokaliseret med hjælp fra andre brugeres Galaxy-enheder i nærheden.

Enhedens faktiske lokation og den viste lokation kan variere med så meget som 100 m (rækkevidde for et BLE-signal).

Bemærk, at den viste lokation kan afvige fra den faktiske lokation, hvis enheden er indendørs, selvom enheden ikke er tabt og offline.

Find ud af, om jeg holder indstillingen Offline-søgning på, dræner min smartphones batteri

Tjenesten bruger lavt strømforbrug Bluetooth, med ubetydeligt batteriforbrug. Dit normale smartphone-batteriforbrug vil stort set være uændret.