Sådan slettes og tilføjes apps i Gaming Hub-appen

Alle dine spil føjes automatisk til Gaming Hub, når de downloades fra app stores. For spil eller apps, der ikke er blevet flyttet til Gaming Hub, kan du tilføje dem manuelt via menuen "Mine spil". Du kan også fjerne spil fra appen.

Visning af skærmen ”Mine spil” i Gaming Hub-appen.

Sådan tilføjes apps i Gaming Hub

Gå til hovedksærmen i Gaming Hub, og tryk på indstillingen "Mine spil". Gå til hovedksærmen i Gaming Hub, og tryk på indstillingen "Mine spil".

Trin 1. Gå til Gaming Hub og tryk på "Mine spil".

Tryk på indstillingen ”Tilføj spil”. Tryk på indstillingen ”Tilføj spil”.

Trin 2. Tryk på ”Tilføj Spil”.

Vælg den app, du vil fjerne, og klik på plus-knappen (+) nederst på skærmen. Vælg den app, du vil fjerne, og klik på plus-knappen (+) nederst på skærmen.

Trin 3. Klik på det spil eller den app, du vil føje til Gaming Hub, og tryk på + (plus-knap).

Sådan slettes apps i Gaming Hub

Gå til hovedksærmen i Gaming Hub, og tryk "Mine spil". Gå til hovedksærmen i Gaming Hub, og tryk "Mine spil".

Trin 1. Gå til Gaming Hub og tryk på "Mine spil".

Til sidst skal du klikke på "Fjern". Til sidst skal du klikke på "Fjern".

Trin 2. Tryk på den app, du vil fjerne, og klik på knappen "Fjern".

Til sidst skal du klikke på "Fjern". Til sidst skal du klikke på "Fjern".

Trin 3. Vælg ”Fjern”.

Bemærk: Hvis du klikker på "Afinstaller", slettes appen ikke kun fra Gaming Hub, men også fra Start/Apps-skærmen.