Hvordan du forbinder din smartphone til en pc eller tablet med Samsung Flow

Med Samsung Flow-appen kan du tilslutte din smartphone til din computer eller tablet for at nyde en sikker forbindelse mellem dine enheder. Find ud af mere om, hvordan du opsætter denne forbindelse nedenfor.

Visning af hovedskærmen i Samsung Flow-appen.

Samsung Flow-appen skal være installeret på både din tablet eller pc og din Galaxy-smartphone. Vi anbefaler, at du slår Bluetooth eller Wi-Fi til på hver enhed og parrer dem for at sikre problemfri brug af tjenesten.

Forbind dine enheder med Samsung Flow

1 På din tablet eller pc skal du starte Samsung Flow-appen sammen med din telefon. Søg efter telefonen fra din enhedsliste, og klik på "Par".
2 Bekræft adgangsnøglenumrene, der vises på begge enheder via pop op-vinduet for parringsanmodning.

Bemærk: Du kan vælge en forbindelsesmetode (ved hjælp af Bluetooth eller Wi-Fi/LAN, USB). USB-forbindelse leveres kun til Windows™ 10-tablets og computere via telefoner med Android™ Q OS eller nyere.

Opsæt en bekræftelsesmetode ved at åbne Samsung Flow på din telefon og følg nedenstående trin:

1 Tryk på knappen flere muligheder.
2 Vælg ”Administrer enheder”.
3 Vælg den enhed fra din registrerede liste, som du vil oprette forbindelse til, og opsæt en bekræftelsesmetode.

Du kan vælge mellem:

• Manuel: Tilslutter via "OK"-knappen.
  • Automatisk forbindelse: Opretter automatisk forbindelse til tilgængelige tablets eller pc'er uden bekræftelse fra din telefon.
  • Biometri: Autentificering ved hjælp af telefonbiometri.

Bemærk: For at bruge Samsung Flow skal du søge efter ”Samsung Flow” i Google Play eller Galaxy Store (Windows™-brugere kan finde appen i Windows™-appbutikken) og besøge Samsung Flow hjemmesiden hvor du kan finde opsætningsvejledningen.

Nej. Når dine enheder er blevet parret, kan du lukke Samsung Flow på din telefon og udføre andre opgaver, undtagen i følgende tilfælde:

1 Hvis du slår Samsung Flow-meddelelsescenteret fra.
2 Hvis du lukker Samsung Flow på din Android™ tablet eller pc.
3 Hvis du ikke brugte Samsung Flow til at låse din tablet eller pc op.

1 Sørg for, at den seneste version af Samsung Flow-appen er installeret på din telefon.
2 Tjek listen over tilgængelige telefoner, der vises på din tablet eller pc, når Samsung Flow-appen kører på din telefon.

For tablets kan der kun registreres én telefon. For pc'er kan der dog registreres og bruges to mobile enheder.

Du kan registrere og administrere op til 3 tablets eller pc'er med Samsung Flow. Opdater venligst Samsung Flow til den nyeste version. Med "Flowhistorik" kan du bruge dit indhold derhjemme og på arbejdet. Der kan dog kun tilsluttes én tablet eller pc til din telefon på én gang, så du skal vælge, hvilken af dine 3 registrerede pc'er eller tablets, du vil have tilsluttet din telefon.