Sådan kontrolleres og opdateres Gaming Hub-versionen

For at holde applikationen i sin bedste ydeevne, bør den opdateres med jævne mellemrum. Vi anbefaler, at du ved, hvordan du gør det, mens du husker på, hvilken version du har installeret.

Visning af Gaming Hub-skærmoplysningerne.

Du kan kontrollere og opdatere versionen af Gaming Hub gennem indstillingen "Om Gaming Hub". For at gøre dette skal du tage følgende trin.

1 Kør din Gaming Hub-app, og tryk på menuen "Mere” der ligger i nederste højre hjørne af Gaming Hub-startskærmen.

※ Hvis din Gaming Hub-version er tildligere end 7.0, er menuen "Mere" placeret i nederste højre hjørne af Gaming Hub-startskærmen.

2 Tryk på indstillingen "Indstillinger", og tryk på "Om Gaming Hub".
3 På denne skærm kan du tjekke versionsoplysningerne og trykke på knappen "Opdater" for at opdatere din version af din Gaming Hub-app.
Visning af Gaming Hub-skærmoplysningerne.