Hvordan du sikkerhedskopierer og gendanner spilletidsdataene i Gaming Hub

Spilletidsdata er en af de mange funktioner i Gaming Hub-appen. Det giver dig nyttige oplysninger om den tid, du har brugt på at spille spil. Disse data kan gendannes eller sikkerhedskopieres ved at bruge Smart Switch-appen.

Visning af indstillingen "Spilletidsdata" på Gaming Hub.

Sådan sikkerhedskopieres/gendannes spilletidsdata med Smart Switch-appen

Når du rydder data fra Gaming Hub eller nulstiller din enhed, kan spilletidsdata slettes. Desuden, hvis du deaktiverer Gaming Hub og geninstallerer den, vil dine tidligere spilletidsdata ikke blive vist (eller blive optaget). Du kan holde spilletidsdataene sikre ved hjælp af Smart Switch-appen, før du sletter Gaming Hub og enhedsdata.

Bemærk: Spilletidsdata registreres ikke i Gaming Hub inaktiveret status.

Gå til “Smart Switch”-appen. Gå til “Smart Switch”-appen.

Trin 1. Gå til “Smart Switch”-appen.

Tryk på "Send data" eller "Modtag data" og få forbindelse til en enhed. Tryk på "Send data" eller "Modtag data" og få forbindelse til en enhed.

Trin 2. Tryk på "Send data" eller "Modtag data".

Vælg mellem "Kabel" eller "Wi-Fi" for at tilslutte din enhed. Vælg mellem "Kabel" eller "Wi-Fi" for at tilslutte din enhed.

Trin 3. Vælg mellem "Wi-Fi" eller "Kabel" for at få forbindelse til en anden enhed.

Vælg "Brugerdefineret" og tryk derefter på "Næste" nederst til højre. Vælg "Brugerdefineret" og tryk derefter på "Næste" nederst til højre.

Trin 4. Vælg "Brugerdefineret" og tryk derefter på "Næste".

Vælg "Indstillinger" og tryk derefter på "Overfør" nederst til højre.                        Vælg "Indstillinger" og tryk derefter på "Overfør" nederst til højre.

Trin 5. Vælg ”Indstillinger” og tryk derefter på "Overfør".

Bemærk: Hvis du vil lave en backup, skal du overføre dine data til en anden enhed. Hvis du vil gendanne dine spilletidsdata, skal du overføre dem fra en tidligere brugt enhed.