Sådan tilføjer du et familiemedlems smartphone til SmartThings Find

Familie der bruger SmartThings Find på smartphones.

Ved at invitere et andet medlem til SmartThings, vil du være i stand til at dele enhedslokationer med det inviterede medlem på SmartThings Find.

• Hvis du deler en Galaxy SmartTag med et andet medlem, vil lokationen af din Galaxy SmartTag blive sporet ved hjælp af lokationsdata fra det delte medlem. Det andet medlem skal også aktivere lokationsdeling, for at denne funktion kan fungere korrekt.
  • Se fanen Medlemmers enheder nederst på SmartThings Find-skærmen for enheder, der deles af det andet medlem.

Invitation af et medlem

Medlemmets enheder valgt i SmartThings Find. Medlemmets enheder valgt i SmartThings Find.

Trin 1. SmartThings Find > Vælg ”Medlemmets enheder”

Inviter medlem valgt i SmartThings Find. Inviter medlem valgt i SmartThings Find.

Trin 2. Vælg ”Inviter medlem”

Skærm for at Inviter et medlem ved at bruge ”Send en invitation” eller ”Brug en QR-kode”. Skærm for at Inviter et medlem ved at bruge ”Send en invitation” eller ”Brug en QR-kode”.

Trin 3. Inviter et medlem ved at bruge ”Send en invitation” eller ”Brug en QR-kode”