Sådan aktiverer du Bixby Vision for tilgængelighed

Bixby Vision tilgængelighed fungerer på to måder, afhængigt af antallet af konfigurationer, du vil lave.

Visning af scenebeskrivelsesmulighed over en skov.

Sådan bruges dette:

• Via Bixby Vision
Trin 1.  Klik på Bixby Vision-ikonet i øverste højre hjørne, og vælg Indstillinger efter at have kørt Bixby Vision. Trin 1.  Klik på Bixby Vision-ikonet i øverste højre hjørne, og vælg Indstillinger efter at have kørt Bixby Vision.

Trin 1. Klik på Bixby Vision-ikonet i øverste højre hjørne.

Trin 2. I den viste menu skal du trykke på indstillingen "Indstillinger". Trin 2. I den viste menu skal du trykke på indstillingen "Indstillinger".

Trin 2. Tryk på indstillingen ”Indstillinger”.

Trin 3. I menuen "Indstillinger" skal du trykke på "Tilgængelighedstilstande". Trin 3. I menuen "Indstillinger" skal du trykke på "Tilgængelighedstilstande".

Trin 3. Tryk på ”Tilgængelighedstilstande”.

Trin 4. Vælg knappen "Fra" og slå den til "Til". Trin 4. Vælg knappen "Fra" og slå den til "Til".

Trin 4. Tryk knappen "Fra" og slå til "Til".

• Via appen Indstillinger
Trin 1. Åbn "Indstillinger" og tryk derefter på "Tilgængelighed". Trin 1. Åbn "Indstillinger" og tryk derefter på "Tilgængelighed".

Trin 1. Åbn "Indstillinger" og tryk derefter på "Tilgængelighed".

Trin 2. I den viste menu skal du trykke på indstillingen "Avancerede indstillinger". Trin 2. I den viste menu skal du trykke på indstillingen "Avancerede indstillinger".

Trin 2. Tryk på "Avancerede indstillinger".

Trin 3. I menuen Avancerede indstillinger skal du trykke på "Bixby Vision for tilgængelighedstilstande". Trin 3. I menuen Avancerede indstillinger skal du trykke på "Bixby Vision for tilgængelighedstilstande".

Trin 3. Tryk på indstillingen "Bixby Vision for tilgængelighed".

Trin 4. Se skærmen "Tilgængelighedstilstande" med et tryk på knappen "Fra" for at slå den til "Til". Trin 4. Se skærmen "Tilgængelighedstilstande" med et tryk på knappen "Fra" for at slå den til "Til".

Trin 4. Tryk knappen "Fra" og slå til "Til".