Hvordan skal EKG-aflæsningerne fra Samsung Health Monitor bruges?

Nogle Galaxy-telefoner og -ure inkluderer Samsung Health Monitor, en medicinsk app, der indeholder funktioner som blodtryks- og EKG-monitorer.

Visning af Galaxy Watch, der viser EKG-oplysninger.

At lære om vores krop gør det lettere at passe på os selv.

Samsung Health Monitor gør wellness til en leg ved at hjælpe dig med at holde styr på vigtige kropsfunktioner som blodtryk, puls, stressniveauer og endda dit søvnmønster. Men mens Samsung Health Monitor er godkendt som en medicinsk app, kan den ikke bruges til en diagnose af nogen art. Hvis dine EKG-resultater fra Samsung Health Monitor-appen ¨noget usædvanligt som atrieflimren, unormale rytmer, usikre resultater osv., skal du kontakte din læge så hurtigt som muligt.