Hvordan modtager jeg rabatoplysninger for Galaxy Themes?

Opret en ønskeliste, der indeholder dine yndlingsthemes, og sæt derefter op og modtag meddelelser, når de er nedsatte.

Skærmbillede af forskellige themes med priser.

Sådan tilføjer du et theme til din ønskeliste:

Skærmbillede af startskærmen med et langt tryk-ikon. Skærmbillede af startskærmen med et langt tryk-ikon.

Trin 1. Tryk længe på din Galaxy-enheds startskærm.

Skærmbillede af startskærmen med "Themes"-ikonet fremhævet. Skærmbillede af startskærmen med "Themes"-ikonet fremhævet.

Trin 2. Tryk på "Themes"-ikonet.

Skærmbillede af skærmen "Galaxy Themes" med et valgt theme. Skærmbillede af skærmen "Galaxy Themes" med et valgt theme.

Trin 3. Tryk på et theme, der er interessant for dig.

Skærmbillede af theme-menuen med ønskeliste-ikonet fremhævet. Skærmbillede af theme-menuen med ønskeliste-ikonet fremhævet.

Trin 4. Tryk på ønskeliste-ikonet for det valgte theme.

Sådan aktiverer du meddelelser, når der er nedsatte varer på ønskeliste:

Visning af startskærmen med et langt tryk-ikon. Visning af startskærmen med et langt tryk-ikon.

Trin 1. Tryk længe på din Galaxy-enheds startskærm.

Visning af startskærmen med "Themes"-ikonet fremhævet. Visning af startskærmen med "Themes"-ikonet fremhævet.

Trin 2. Tryk på "Themes"-ikonet.

Visning af hovedskærmen med ”Menu” fremhævet. Visning af hovedskærmen med ”Menu” fremhævet.

Trin 3. Tryk på ”Menu”-ikonet fra hovedskærmen.

Visning af skærmen ”Galaxy Themes" med indstillingsikonet fremhævet. Visning af skærmen ”Galaxy Themes" med indstillingsikonet fremhævet.

Trin 4. Tryk på ikonet indstillinger øverst til højre i Galaxy Themes-menuen.

Visning af skærmen "Galaxy Themes indstillinger" med "Notifikationer" fremhævet. Visning af skærmen "Galaxy Themes indstillinger" med "Notifikationer" fremhævet.

Trin 5. Tryk på ”Notifikationer” i Galaxy Themes indstillingsmenuen.

Visning af skærmen "App notifikationer" med "Notifikationskategorier" fremhævet. Visning af skærmen "App notifikationer" med "Notifikationskategorier" fremhævet.

Trin 6. Tryk på "Notifikationskategorier".

Visning af skærmbilledet "Notifikationskategorier" med "Udsalg på varer på ønskeliste" fremhævet. Visning af skærmbilledet "Notifikationskategorier" med "Udsalg på varer på ønskeliste" fremhævet.

Trin 7. Aktiver "Udsalg på varer på ønskeliste".