Hvordan genkalibrerer jeg Galaxy Watch?

Når du har kalibreret dit Galaxy Watch, behøver du ikke bruge den manchetbaserede monitor, når du bruger blodtryksappen på dit Galaxy Watch til at måle dit blodtryk. Du kan dog kalibrere dit Galaxy Watch når som helst før hver 28. dag ved at vælge Genkalibrer i menuen på skærmen Blodtrykshistorik.

Galaxy Watch og telefon, der viser indstillingerne for blodtrykskalibrering.

Sådan genkalibreres Galaxy Watch fra menuen på skærmen Blodtrykshistorik

Genkalibreringsprocessen er som følger:

Trin 1: Gå til bunden af startskærmen og tryk på ”Se historik”. Trin 1: Gå til bunden af startskærmen og tryk på ”Se historik”.

Trin 1. Gå til bunden af startskærmen og tryk på ”Se historik”.

Trin 2: Tryk på menuen Mere øverst til højre på skærmen. Trin 2: Tryk på menuen Mere øverst til højre på skærmen.

Trin 2. Tryk på menuen Mere øverst til højre på skærmen.

Trin 3: Vælg ”Genkalibrer”. Trin 3: Vælg ”Genkalibrer”.

Trin 3. Vælg ”Genkalibrer”.

Trin 4: Tryk på ”Genkalibrer uret” og vend tilbage til startskærmen. Trin 4: Tryk på ”Genkalibrer uret” og vend tilbage til startskærmen.

Trin 4. Tryk på ”Genkalibrer uret” og vend tilbage til startskærmen .