Hvordan retter jeg almindelige fejl, der opstår, når jeg downloader indhold fra Galaxy Themes?

Downloadfejl opstår af flere årsager. Normalt er der en måde at finde ud af præcis, hvad der skete, og hvordan man løser det. Nogle af de mest almindelige downloadfejl sker, når din telefon downloader eller installerer opdateringer fra Galaxy Themes.

Fejlmeddelelse under download af Galaxy Themes.

Hvis der opstår en fejl under installation eller opdatering, skal du gøre følgende:

Trin 1. Visning af telefonskærm med indstillingen ”Indstillinger” fremhævet. Trin 1. Visning af telefonskærm med indstillingen ”Indstillinger” fremhævet.

Trin 1. Åbn telefonens menu Indstillinger.

Trin 2. Visning af siden ”Indstillinger” med indstillingen "Apps” fremhævet. Trin 2. Visning af siden ”Indstillinger” med indstillingen "Apps” fremhævet.

Trin 2. Tryk på ”Apps.”

Trin 3. Visning af siden Applikationer med "Galaxy Themes" mulighed fremhævet. Trin 3. Visning af siden Applikationer med "Galaxy Themes" mulighed fremhævet.

Trin 3. Tryk på "Galaxy Themes".

Trin 4. Visning af siden Galaxy Themes "Lagringsplads" fremhævet. Trin 4. Visning af siden Galaxy Themes "Lagringsplads" fremhævet.

Trin 4. Tryk på ”Lagringsplads”.

Trin 5. Visning af siden Lagringsplads med "Slet data/cache"-indstillingen fremhævet. Trin 5. Visning af siden Lagringsplads med "Slet data/cache"-indstillingen fremhævet.

Trin 5. Tryk på ”Ryd data” derefter ”Ryd cache”.

Hvis den samme fejlmeddelelse bliver ved med at dukke op, skal du kontakte os og vedhæfte systemloggen ved at følge disse trin:

Trin 1. Tryk længe på din startskærm på din Galaxy-enhed. Trin 1. Tryk længe på din startskærm på din Galaxy-enhed.

Trin 1. Tryk længe på din Galaxy-enheds startskærm.

Trin 2. Tryk på fanen "Themes" nederst på skærmen. Trin 2. Tryk på fanen "Themes" nederst på skærmen.

Trin 2. Tryk på "Themes"-ikonet.

Trin 3. Tryk på "Menu" nederst til højre på skærmen. Trin 3. Tryk på "Menu" nederst til højre på skærmen.

Trin 3. Tryk på ”Menu”-ikonet fra hovedskærmen.

Trin 4. Tryk på indstillingsikonet øverst til højre på skærmen. Trin 4. Tryk på indstillingsikonet øverst til højre på skærmen.

Trin 4. Tryk på indstillingsikonet i Galaxy Themes-menuen.

Trin 5. Rul ned og tryk på "Kontakt os". Trin 5. Rul ned og tryk på "Kontakt os".

Trin 5. Tryk på "Kontakt os".

Trin 6. Tryk på "Fejlrapporter", og på næste skærm, udfyld de nødvendige oplysninger og send rapporten. Trin 6. Tryk på "Fejlrapporter", og på næste skærm, udfyld de nødvendige oplysninger og send rapporten.

Trin 6. Tryk på ”Fejlrapporter.” Rul til bunden, og tryk på "Kontakt os / Fejlrapporter". På den næste skærm, udfyld de nødvendige oplysninger og send rapporten.

Hvis et købt theme ikke virker

Tjek for at se, om der er en opdateret version af det theme, du har købt. Det eneste indhold, der kan opdateres, er indhold, som sælgeren har registreret hos Galaxy Themes. Du kan opdatere dit theme ved at bruge disse trin:

Trin 1. Tryk længe på din Galaxy-enheds startskærm. Trin 1. Tryk længe på din Galaxy-enheds startskærm.

Trin 1. Tryk længe på din Galaxy-enheds startskærm.

Trin 2. Tryk på fanen "Themes" nederst på skærmen. Trin 2. Tryk på fanen "Themes" nederst på skærmen.

Trin 2. Tryk på "Themes"-ikonet.

Trin 3. I den nederste indstillingslinje skal du trykke på "Menu". Trin 3. I den nederste indstillingslinje skal du trykke på "Menu".

Trin 3. Tryk på ”Menu”-ikonet fra hovedskærmen.

Trin 4. Tryk på "Mine ting" eller "Købte varer". Du kan finde disse muligheder ved at trykke på skærmen eller i midten af skærmen. Trin 4. Tryk på "Mine ting" eller "Købte varer". Du kan finde disse muligheder ved at trykke på skærmen eller i midten af skærmen.

Trin 4. Tryk på "Mine ting" eller "Købte varer”.

Hvis din enheds operativsystem er blevet opdateret siden dit køb, skal du muligvis opdatere dit theme. Hvis en opdatering ikke er tilgængelig, skal du kontakte udvikleren og spørge, om de planlægger at udgive en opdatering.

Når telefonen er indstillet til mørk tilstand, er nogle funktioner i themet inkompatible og vil ikke være synlige (tastatur, vinduesbjælke osv.).

Skift venligst indstillingerne fra mørk tilstand til lys tilstand med disse trin:

Trin 1. Åbn telefonens menu ”Indstillinger”. Trin 1. Åbn telefonens menu ”Indstillinger”.

Trin 1. Åbn telefonens menu ”Indstillinger”.

Trin 2. Tryk på indstillingen "Vis" ved at rulle ned på din skærm. Trin 2. Tryk på indstillingen "Vis" ved at rulle ned på din skærm.

Trin 2. Tryk på ”Skærm”.

Trin 3. Tryk på ”Lys”. Trin 3. Tryk på ”Lys”.

Trin 3. Tryk på ”Lys”.

Bemærk: Placeringen og navnet på menuen indstillinger kan være anderledes afhængigt af landet og enheden.