Hvordan kan Samsung Pay bruges til at foretage en betaling?

Når du har føjet dine kort til Samsung Pay, kan du begynde at bruge dem i Samsung Pay. Måske har du spørgsmål om Samsung Pay, som skal løses for at sikre, at du bruger appen bekvemt og sikkert.

Visning af en person, der foretager en betaling med Samsung Pay.

Du kan gå til Samsung Pay ved at stryge opad fra bunden af skærmen på startskærmen; låseskærmen. Du kan også få adgang til Samsung Pay, når telefonen er låst, og skærmen er slukket.

Følg disse trin for at foretage en betaling med Samsung Pay:

1 På din startskærm eller låseskærm skal du stryge opad fra bunden af skærmen for at åbne Samsung Pay. Dit standard debet- eller kreditkort vises på skærmen. Hvis du har tilføjet flere kort, skal du blot stryge til venstre eller højre for at skifte til det kort, du ønsker at benytte.
2 For at gå ind i betalingstilstand skal du trykke på Fingeraftryk- eller Iris-knappen, hvis du har sikret Samsung Pay med den biometriske sensor, eller på knappen "PIN", hvis du vil indtaste din PIN-kode. Hvis du har sikret Samsung Pay via fingeraftrykssensoren, skal du trykke på sensoren med fingeren, og betalingstilstanden aktiveres.
3 Med bagsiden af telefonen skal du røre betalingsterminalen eller kortautomaten. Du skal muligvis sætte telefonen op på siden af kortautomaten i nogle tilfælde. Du har 30 sekunder til at gøre det, men hvis tiden løber ud, skal du blot gentage trin 2.
4 Du kan blive bedt om at indtaste dit korts pinkode på terminalen eller kortautomaten for at godkende betalingen.

Kan jeg bruge Samsung Pay til at foretage betalinger, når jeg er i udlandet?

Ja, du kan bruge en Samsung Pay-enhed til at foretage betalinger, når du er på udlandsrejse, hvis kortudstederen tillader, at det fysiske kort bruges i udlandet. De samme valutakurser og gebyrer vil stadig være gældende.

Bemærk: Har du brug for flere oplysninger herom, så kontakt kortudstederen.