Hvordan administrerer man Quick access for sine kontaktløse betalingskort i Samsung Wallet?

Samsung Wallet giver dig mulighed for at administrere dine yndlingskort på en hurtig og nem måde. Du vil kunne få adgang til dine kort fra låse- eller startskærmen, eller endda når din skærm er slukket, alt sammen uden at skulle have et fysisk kort med dig takket være dens hurtig adgang-funktion.

Hurtig adgang-skærmbilledet for Samsung Wallet-medlemskort.

Samsung Wallet giver dig mulighed for at tilføje eller fjerne yndlingskort, hurtigt få adgang til dem eller ændre rækkefølgen af disse kort. For at gøre dette skal du følge disse trin:

Som standard tilføjes alle dine registrerede kredit- og betalingskort som kontaktløse betalingskort med hurtig adgang. Men du kan tilføje eller fjerne dine foretrukne kort til enhver tid. For at gøre dette skal du følge disse trin:

1 Åbn Samsung Wallet, og stryg et af betalingskortene i Hurtig adgang nedad.
2 Klik på menuen Rediger hurtig adgang nederst til højre på skærmen.
3 Tryk på Vælg kontaktløst betalingskort med hurtig adgang.
4 Vælg eller fravælg de kort, du vil indstille som kontaktløse betalingskort med hurtig adgang.

Bemærk: Du kan indstille op til 40 kort som kontaktløse betalingskort med hurtig adgang.

For hurtigt at få adgang til dine betalingskort skal du blot stryge opad fra bunden af skærmen for at trække dine kontaktløse betalingskort opad med hurtig adgang. De kan tilgås fra låseskærmen, startskærmen, eller når din skærm er slukket.

Følg disse trin for at tilpasse placeringerne af de forskellige kontaktløse betalingskort med hurtig adgang:

1 Åbn SamsungWallet, og tryk på ikonet med tre linjer (menu).
2 Tryk på tandhjulsikonet (indstillinger), og vælg derefter indstillingen "Hurtig adgang- og standard-kort".
3 Tryk på kontakten ved siden af dine ønskede placeringer for at slå hurtig adgang til eller fra for den pågældende skærm.

For at gøre det endnu nemmere kan du ændre rækkefølgen af dine kontaktløse betalingskort med hurtig adgang. For at gøre dette skal du følge disse trin:

1 Åbn Samsung Pay Wallet, og stryg derefter et af betalingskortene i Hurtig adgang nedad.
2 Tryk og hold på et kort, og træk det derefter til den ønskede placering. Kortene vil automatisk bytte plads. Det seneste kort, du brugte, vises automatisk, når du åbner, uanset kortrækkefølgen.