Hvordan sletter jeg min Samsung-konto?

Din Samsung-konto kan slettes permanent, hvis du ønsker det. Sletning af din Samsung-konto vil også slette alle dine kontooplysninger, personlige oplysninger og eventuelle resterende data.

Visning af skærmen for sletning af Samsung-konto med advarsel om annullering

Du kan slette din konto fra Samsung-kontos officielle websted ved at følge disse trin:

Trin 1. Gå ind på din Samsung-konto. Trin 1. Gå ind på din Samsung-konto.

Trin 1. Log ind på din konto.

Trin 2. Tryk på fanen "Profil" øverst på skærmen. Trin 2. Tryk på fanen "Profil" øverst på skærmen.

Trin 2. Klik på muligheden "Profil".

Trin 3. Tryk på knappen Samsung-kontoindstillinger nederst på skærmen. Trin 3. Tryk på knappen Samsung-kontoindstillinger nederst på skærmen.

Trin 3. Klik på knappen Samsung Account-indstillinger.

Trin 4. Gå til nederst på skærmen, og tryk på "Slet konto". Trin 4. Gå til nederst på skærmen, og tryk på "Slet konto".

Trin 4. Klik på "Slet konto".

Når du sletter din Samsung-konto, vil dine oplysninger også blive slettet fra alle Samsung-tjenester, der er forbundet til din konto. Derudover vil alle oplysninger, der hører til din konto, såsom downloadede elementer, købshistorik osv. også blive slettet.

Sørg for at logge ud af dine enheder, før du sletter din Samsung-konto. Sletning af en Samsung-konto logger den ikke automatisk ud af dens enheder. Når din Samsung-konto er blevet slettet, vil du ikke længere kunne logge ind på dine enheder for at nulstille enhederne eller slette oplysninger på dine enheder.

For at finde ud af, hvilke tjenester du bruger med din Samsung-konto, skal du besøge Samsung-kontos officielle websted.