Hvordan kan jeg forbinde min tablet til min PC?

Vi har tilføjet en ny funktion, der bekvemt forbinder din tablet med en pc. Efter en hurtig ændring af tabletindstillingerne kan din pc og enhed registreres og tilsluttes din tablet med det samme.

Samsung Flow-ikon over en tablet og en telefon.

Sådan forbindes enheder fra Samsung Flow

Åbn Samsung Flow for at se forbindelsesmuligheder: "Opret forbindelse til telefon" eller "Opret forbindelse til computer". Vælg på den enhed, du vil forbinde. Åbn Samsung Flow for at se forbindelsesmuligheder: "Opret forbindelse til telefon" eller "Opret forbindelse til computer". Vælg på den enhed, du vil forbinde.

Mulighed 1. Åbn Samsung Flow for at se forbindelsesmuligheder: "Opret forbindelse til telefon" eller "Opret forbindelse til computer". Vælg på den enhed, du vil forbinde.

Gå til menuen i øverste højre hjørne og vælg den rigtige mulighed. Gå til menuen i øverste højre hjørne og vælg den rigtige mulighed.

Mulighed 2. Gå til menuen i øverste højre hjørne og vælg den rigtige mulighed.

Du skal vide flere ting, før du forbinder dine enheder:

• Når tablet-pc-forbindelsen er aktiv, er enhver tablet-telefonforbindelse begrænset.
  • Nogle funktioner, der tilbydes af Samsung Flow, kan være begrænset under tablet-pc-forbindelsen.
  • Hvis du vil forbinde din tablet til en telefon, skal du først ændre indstillingerne på din tablet.

Bemærk: USB-forbindelsen mellem tablet og pc er kun tilgængelig på tablets med Android™ S OS eller højere.