Hvordan føjes mine kredit-/betalingskort til Samsung Pay?

Når du har konfigureret din Samsung Pay med de indstillinger, der passer bedst til dine behov, kan du begynde at tilføje dine kredit- og/eller betalingskort. Når du har tilføjet dine kort, vil du kunne bruge dem, hvor som helst du ønsker at foretage betalinger.

Visning af skærmbilledet Tilføj kort i Samsung Pay.

Hvis du vil bruge Samsung Pay og har brug for at vide, hvordan du føjer dine kort til appen, skal du følge disse trin:

1 Kør din Samsung Pay-app. For at tilføje dit kort skal du trykke på plusikonet (+) over betalingskort. Appen aktiverer kameraet og beder dig rette det mod forsiden af dit kredit- eller betalingskort. Når appen registrerer kortnummeret og udløbsdatoen, vil den bede dig om at indtaste sikkerhedskoden CVC/CVV/CID (3-cifret eller 4-cifret afhængigt af korttypen) og dit navn, som det står på kortet.

Du kan også manuelt indtaste alle kortoplysninger, inklusive kortnummer og udløbsdato. Bare tryk på muligheden "Tilføj kort manuelt" i bunden, når appen beder dig rette kameraet mod dit kort.

Bemærk: De påkrævede oplysninger kan variere afhængigt af dit land og kortudbyder, så følg blot instruktionerne i Samsung Pay-appen for at tilføje dine kortoplysninger såsom kortnummer, kortholders navn og udløbsdato. Dobbelttjek alle detaljer, når de er indtastet for at sikre, at alt er korrekt.

2 Når du har tilføjet alle kortoplysningerne, skal du trykke på "Næste" og vente på, at appen validerer dit kort. Når dette er gjort, skal du acceptere vilkårene og betingelserne for din bank, hvis de dukker op.
3 Du vil derefter blive bedt om at bekræfte dit kort. Du kan vælge mellem en af de bekræftelsesmetoder, der vises på skærmen (disse kan afhænge af din bank og/eller kortudbyder) og følge instruktionerne i appen for at fuldføre bekræftelsen. Når alt dette er gjort, skal du muligvis også underskrive kortet. Dette gøres ved at tegne inde i boksen på skærmen.
4 Dit kort er nu føjet til Samsung Pay. Du kan føje flere kort til appen ved at trykke på muligheden "Tilføj endnu et kort" i slutningen af processen, eller ved at trykke på Betalingskort på Samsung Pay-startskærmen og derefter på "Tilføj".

I tilfælde af at du beslutter dig for at fjerne dine Samsung Pay-kort, kan du fortsætte med at bruge dine fysiske betalingskort. Fjernelse af et betalingskort fra Samsung Pay vil kun fjerne betalingsoplysningerne fra enheden. Dit fysiske kort forbliver aktivt. Hvis du ønsker at spærre dit kort, skal du kontakte din kortudsteder.

Bemærk: Dit betalingskort, der vises i Samsung Pay, matcher muligvis ikke dit fysiske kort. I dette tilfælde vil Samsung Pay bruge en grafisk repræsentation af dit kort. Du kan fastslå, at dit kort er korrekt ved at kontrollere, at følgende oplysninger matcher dit fysiske kort: kortnetværket (f.eks. Visa, MasterCard eller American Express), den bank, der har udstedt kortet, og de sidste fire cifre på dit kort.