Hvordan Bixby Vision kan understøtter synshandicappede

Samsung arbejder hver dag på at bringe vores produkter tættere på alle mennesker, hvilket gør dem nemmere at bruge, når det er nødvendigt gennem en række specifikke applikationer og funktioner.

Visning af Aktivering af tilgængelighedstilstande og tips.

Et eksempel er Bixby Vision og dens mange brugervenlige funktioner. Vi leverer følgende tilgængelighedsfunktioner for at hjælpe synshandicappede fra Bixby Vision version 3.5 eller nyere.

Disse funktioner er:

• Scenebeskriver: Du kan fotografere en scene og lytte til en stemme, der beskriver scenen.
Visning af skærmen til scenebeskriver.
  • Objektidentifikator: Genkender objekter og forklarer, hvad de er.
Visning af objektidentifikatoren, der genkender en sofa.
  • Tekstlæser: Læser det genkendte bogstav, hvis du fokuserer på bogstavet.
Visning af indstillingen Tekstlæser anvendt på en tekst på Bixby Vision-hjemmesiden.
  • Farveregistrering: Beskriver farven ved lydstemme, hvis du peger kameraet mod det objekt, du ønsker at optage.
Visning af indstillingen Farveregistrering anvendt med et billede.