Download den nyeste version af Bixby Vision

Der er to måder at downloade den nyeste version af Bixby Vision på.

Bixby Vision-appvisning i Galaxy Store.

1. Automatisk opdatering

Hvis en opdatering er påkrævet, vil vi, når du kører Bixby Vision, bede dig om at installere den nye opdatering først.

2. Kontroller den nyeste version på indstillinger af Bixby Vision

Bixby Vision visning. Tryk på ikonet flere indstillinger øverst til højre. Bixby Vision visning. Tryk på ikonet flere indstillinger øverst til højre.

Trin 1. Kør Bixby Vision-appen, og tryk på ikonet for flere muligheder øverst til højre.

Bixby Vision visning. Tryk på ”Indstillinger”. Bixby Vision visning. Tryk på ”Indstillinger”.

Trin 2. Tryk på ”Indstillinger” i den viste menu.

Bixby Vision visning. I menuen ”Indstillinger” skal du trykke på indstillingen "Om Bixby Vision". Bixby Vision visning. I menuen ”Indstillinger” skal du trykke på indstillingen "Om Bixby Vision".

Trin 3. I menuen ”Indstillinger” skal du trykke på indstillingen "Om Bixby Vision".

Bixby Vision visning. Nu kan du se alle oplysninger om Bixby Vision og den installerede version. Bixby Vision visning. Nu kan du se alle oplysninger om Bixby Vision og den installerede version.

Trin 4. Nu kan du se alle oplysninger om Bixby Vision og den installerede version.