Den opdaterede papirkurv-funktion i Mine filer på Galaxy-enheder med One UI 6.0

Siden udgivelsen af One UI 6.0 er Papirkurven i Mine filer-appen på Galaxy-telefoner og -tablets ændret. Brugere kan nu slette og gendanne alle filer fra Papirkurven i Mine filer til Mine filer, Galleri og Diktafon.

Forskellige typer af filer flyver fra en tablet til en papirkurv.

Bemærk: Funktionen papirkurv kan ikke slås fra.

Ved at følge instruktionerne nedenfor kan du permanent slette eller gendanne filer fra Mine filer.

Gendan eller slet specifikke filer i Mine filer

Startskærmen for Mine filer Startskærmen for Mine filer

Trin 1. Gå til Mine filer > Papirkurv.

Startskærmen for Papirkurv Startskærmen for Papirkurv

Trin 2. Tryk på Rediger.

Startskærm for papirkurv og med valgte filer Startskærm for papirkurv og med valgte filer

Trin 3. Tryk på Alle eller vælg enkelte filer.

Startskærm for papirkurv med indstillingen gendannelse valgt Startskærm for papirkurv med indstillingen gendannelse valgt

Trin 4. Tryk på Gendan eller Slet og følg eventuelle resterende instruktioner på skærmen.

Genvej til at slette alt i Papirkurv på én gang

Startskærm for Mine filer Startskærm for Mine filer

Trin 1. Gå til Mine filer > Papirkurv.

Startskærm for papirkurv Startskærm for papirkurv

Trin 2. Tryk på Mere (tre lodrette prikker).

Startskærm for papirkurv med indstillingen Tøm valgt Startskærm for papirkurv med indstillingen Tøm valgt

Trin 3. Vælg Tøm.

Bemærk: Du kan se slettede filer for hver app (Mine filer, Galleri og Diktafon) og gendanne eller slette dem fra Indstillinger > Enhedspleje > Lagerstyring > Papirkurv > Mine filer.

Selvom du kan bruge Mine filer til at administrere alle dine filer i papirkurven, kan du stadig bruge Galleri til at slette og gendanne billed- og videofiler.

Slet filer fra Galleri

Billedskærm i Galleri-app Billedskærm i Galleri-app

Trin 1. Gå til Galleri > Billeder.

Billedfiler valgt i Galleri-appen Billedfiler valgt i Galleri-appen

Trin 2. Vælg et billede eller en video, der skal slettes.

Valgmuligheden Slet er valgt for at fjerne billedfiler Valgmuligheden Slet er valgt for at fjerne billedfiler

Trin 3. Tryk på Slet.

Pop op-vindue til at bekræfte anmodning om sletning Pop op-vindue til at bekræfte anmodning om sletning

Trin 4. Flyt til papirkurv for at bekræfte.

Bemærk: Elementer i Papirkurv vil blive slettet permanent efter 30 dage.

Gendan slettede filer til Galleriet

Startskærm for Galleri Startskærm for Galleri

Trin 1. Gå til menuen > Galleri (de tre vandrette linjer).

Menufunktioner i Galleri Menufunktioner i Galleri

Trin 2. Vælg Papirkurv.

Papirkurv i Galleri Papirkurv i Galleri

Trin 3. Vælg Rediger.

Indstillingen Filer og Gendannelse valgt for Papirkurv Indstillingen Filer og Gendannelse valgt for Papirkurv

Trin 4. Vælg de elementer, du gerne vil beholde > Tryk på Gendan (eller Gendan alle).

Slet filer permanent fra Galleri

Startskærm for Galleri Startskærm for Galleri

Trin 1. Gå til Menu > Galleri (de tre vandrette linjer).

Menufunktioner for Galleri Menufunktioner for Galleri

Trin 2. Vælg Papirkurv.

Papirkurv i Galleri Papirkurv i Galleri

Trin 3. Vælg Rediger.

Indstillingen Filer og Slet er valgt i Papirkurv Indstillingen Filer og Slet er valgt i Papirkurv

Trin 4. Vælg de elementer, du gerne vil slette > Tryk på Slet (eller Slet alle).

Pop op-vindue, der anmoder om bekræftelse af sletning Pop op-vindue, der anmoder om bekræftelse af sletning

Trin 5. Tryk på Slet for at bekræfte.

Hvis du kun er interesseret i at administrere lydfiler, kan du stadig bruge Diktafon-appen til at slette eller gendanne disse specifikke filer.

Slet filer fra Diktafon-appen

Startskærm for Diktafon-app Startskærm for Diktafon-app

Trin 1. Gå til Diktafon-app > Liste.

Filer, der er gemt på Diktafon-listen Filer, der er gemt på Diktafon-listen

Trin 2. Vælg de filer, du ønsker at slette > Tryk på Slet (eller Slet alle).

Pop op-vindue, der anmoder om bekræftelse af flytning til papirkurv Pop op-vindue, der anmoder om bekræftelse af flytning til papirkurv

Trin 3. Tryk på Flyt til papirkurv.

Gendan slettede Diktafon-filer

Startskærm for Diktafon Startskærm for Diktafon

Trin 1. Gå til Diktafon-app > Mere (tre lodrette prikker).

Startskærm for Diktafon Startskærm for Diktafon

Trin 2. Vælg Papirkurv.

Papirkurv i Diktafon Papirkurv i Diktafon

Trin 3. Vælg filer der skal gendannes > Gendan eller Gendan alle.

Slet filer i Diktafon permanent

Startskærm for Diktafon Startskærm for Diktafon

Trin 1. Gå til Diktafon-app > Mere (tre lodrette prikker).

Startskærm for Diktafon Startskærm for Diktafon

Trin 2. Vælg Papirkurv.

Papirkurv i Diktafon Papirkurv i Diktafon

Trin 3. Tryk på Rediger.

Indstillingen Filer og Slet er valgt Indstillingen Filer og Slet er valgt

Trin 4. Vælg filer til permanent sletning > Slet.

Pop op-vindue, der anmoder om bekræftelse af sletning Pop op-vindue, der anmoder om bekræftelse af sletning

Trin 5. Vælg Slet for at bekræfte.