Fortsæt med at se videoer efter at have forladt Samsung TV Plus

Selvom du afslutter Samsung TV Plus-appen, kan du fortsætte med at se dine videoer ved at bruge Picture-in-picture, en af dens mest nyttige funktioner.

Visning af billede-i-billede-funktionen i Samsung TV Plus-appen.

Sådan opsætter du funktionen Picture-in-picture

Du kan fortsætte den video, du så på Samsung TV Plus, ved at bruge funktionen "Picture-in-picture" i indstillingsmenuen i appen.

1 Gå til Samsung TV Plus, tryk på ikonet for flere valgmuligheder, og vælg ”Indstillinger”.
2 Vælg ”Picture-in-picture”.
3 Slå ”Tillad picture-in-picture”-knappen til.