Kan jeg få refusion for et Galaxy Theme?

Galaxy Themes-indhold er digitalt indhold. Der skal være en acceptabel grund til at anmode om refusion.

Visning af Galaxy Themes-ikon.

Normalt kan et køb af et theme ikke annulleres eller refunderes, når først download begynder. Hvis det indhold, du har købt, er forskelligt fra det, der er angivet eller annonceret, eller hvis det er implementeret på en anden måde end det, der er angivet i vilkårene og betingelserne, kan du annullere salget inden for 30 dage efter købsdatoen.

Bemærk: Foretag kun et køb, når du er sikker på, at du vil have indholdet.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os ved at bruge disse trin:

Trin 1. Start Galaxy Themes og tryk på ”Menu”-ikonet nederst til højre. Trin 1. Start Galaxy Themes og tryk på ”Menu”-ikonet nederst til højre.

Trin 1. Start ikon, og tryk på "Menu" på Galaxy Themes-hovedskærmen.

Trin 2. Tryk på indstillingsikonet øverst til højre på skærmen. Trin 2. Tryk på indstillingsikonet øverst til højre på skærmen.

Trin 2. Tryk på ikonet indstillinger øverst til højre i Galaxy Themes-menuen.

Trin 3. Vælg "Kontakt os" nederst på skærmen. Trin 3. Vælg "Kontakt os" nederst på skærmen.

Trin 3. Tryk på "Kontakt os".

Se venligst følgende forholdsregler vedrørende tilbagetrækning eller annullering af abonnement:

• Når en forbruger fortryder, annullerer eller opsiger en købsaftale, skal rentesatsen for tilbagebetalingsperioden være i overensstemmelse med vedtægterne for de relevante love (Forbrugerbeskyttelse i elektronisk handel osv.).
  • Indholdet af produkterne indsendt til Galaxy Store er registreret af sælgeren. Samsung Electronics Co., Ltd. leverer kun mægleragentsystemet og er ikke ansvarlig for produktindhold eller registrering.
  • Hvis en mindreårig ønsker at købe en app, kræves samtykke fra deres juridiske repræsentant. Hvis en transaktion finder sted uden samtykke fra en juridisk repræsentant, kan den mindreårige eller juridiske repræsentant annullere købet.
  • Spørgsmål vedrørende ombytning, returnering, garantier og håndtering af forbrugerskadeerstatning skal være underlagt de relevante retningslinjer for indholdsbrugerbeskyttelse, undtagen som specificeret i vilkårene og betingelserne og produktdetaljerne.