Brug SmartThings Find med SmartThings-appen

Med alle de enheder, vi ejer i disse dage, er det nemt ved et uheld at forlægge en eller to. Heldigvis hjælper SmartThings Find i SmartThings-appen dig med at finde dine dyrebare enheder, såsom din telefon, tablet, øretelefoner og ur. SmartThings Find vil scanne efter dine enheder og endda vise dig et kort med detaljerede oplysninger, herunder adresser og tidsstempler. Du kan også dele enhedsoplysninger med andre Galaxy-brugere, så en ven kan finde en enhed for dig. Hvis du har brug for yderligere sporingsmuligheder, kan du oprette forbindelse til Find min mobil i appen eller også bruge Samsung SmartTag.

Bemærk: Du skal logge ind på din Samsung-konto for at bruge SmartThings Find, og du skal aktivere muligheden ”Offline-find” for at finde dine mistede enheder.

Hvis du har mistet overblikket over en enhed, skal du blot åbne SmartThings-appen for at bruge SmartThings Find. De enheder, du har registreret, vises på et kort, så du nemt kan finde noget, du har forlagt.

1.   Naviger til og åbn SmartThings-appen. Tryk derefter på fanen Life, og tryk på det nye SmartThings Find-kort. Hvis du bliver bedt om det, skal du trykke på Download for at downloade de nødvendige tilføjelser. Tryk om nødvendigt på Accepter.

2.   Vælg derefter de enheder, du gerne vil se på placeringskortet, og tryk derefter på Udført.

3.   Du vil se et kort, der indeholder de enheder, du har valgt. Stryg op fra bunden af skærmen for at se detaljerede oplysninger om dine enheder, såsom deres omtrentlige placering.

4.   Vælg en bestemt enhed ved at trykke på den på kortet.

SmartThings Find-kortet i SmartThings-appen

Bemærk: Du kan blive bedt om at tillade placeringstilladelse, når du åbner SmartThings-appen.

Hvis du nogensinde har brug for at fjerne SmartThings Find-kortet fra SmartThings, skal du først navigere til det sted, hvor SmartThings Find-kortet er installeret. Tryk på fanen Life, tryk på Flere muligheder (de tre lodrette prikker), og tryk derefter på Slet. Tryk på minustegnet ved siden af SmartThings Find, og tryk derefter på Slet. Du kan til enhver tid tilføje den igen ved at vælge den igen. Husk, at fjernelse af SmartThings Find-kortet fra SmartThings-appen ikke vil afinstallere SmartThings Find-funktionen.

• Hvis Galaxy Buds mistes, mens de er inde i etuiet, kan placeringen ikke bekræftes
  • Når der ikke er nogen Galaxy-enhed, der hjælper mistede enheder i nærheden, kan placeringen ikke bekræftes.
  • SmartThings Find er tilgængeligt globalt, undtagen i Kina.
  • SmartThings Find er tilgængelig i Hong Kong og Taiwan.

Bemærk: Hvis den mistede enhed helt mister strømmen eller ikke er i stand til at sende Bluetooth-signaler, kan den ikke findes ved hjælp af funktionen Offlinesøgning.

Du kan indsnævre placeringer og se navigationsvejledninger for dine forlagte enheder ved hjælp af SmartThings Find-kortet. Eller, hvis du ved, at en enhed er i nærheden, kan du få den til at ringe højt, så du kan finde den hurtigere.

1.   Naviger til og åbn SmartThings-appen, og tryk derefter på fanen Life for at se SmartThings Find.

2.   SmartThings Find kort viser dine aktuelt tilføjede Galaxy-enheder langs det nederste panel; tryk på hver enkelt for at se dens navn og placering på kortet. Tryk på ikonet Opdater under din enheds navn for at genindlæse placeringssporingen.

3.   Tryk på kortet for at åbne SmartThings Find og se flere muligheder.

4.   Tryk på menuikonet (det har tre prikker med tre linjer) nederst til højre for at se dine enheder. Tryk på en enhed for at se den på kortet, og zoom derefter ind på kortet ved at knibe skærmen med fingrene.

Menuikon fremhævet i SmartThings Find-appen

5.   Hvis du har brug for at søge i dit omkringliggende område efter en enhed eller vil have din enhed til at lave en lyd, kan du bruge mulighederne nederst på skærmen:

• Søg i nærheden: Begynd at scanne det umiddelbare område for din enhed. Du modtager en notifikation, når enheden er registreret. Du kan til enhver tid afslutte scanningen ved at trykke på Stop.
  • Naviger: Åbn Google Maps Navigation for at generere den hurtigste rute til din enhed. Denne mulighed er muligvis ikke tilgængelig, hvis enheden ikke kan findes.
  • Ring: din enhed til at ringe med maksimal lydstyrke i et minut. Din enhed ringer, selvom den er indstillet til lydløs eller til at vibrere.

6.   Du kan også oprette forbindelse til Find min mobil. Du skal acceptere vilkårene og betingelserne og derefter vælge en enhed, du vil finde.

Advarsel: Hvis du mener, at din enhed er blevet stjålet, skal du ikke gå til stedet på kortet. Kontakt i stedet myndighederne.

SmartThings Find indeholder ekstra muligheder for at gøre det nemmere at finde dine enheder. For eksempel kan du tilføje eller fjerne enheder, som SmartThings vil være i stand til at lokalisere, og også dele placeringsoplysninger med andre Galaxy-brugere.

For at begynde skal du navigere til og åbne SmartThings-appen og derefter trykke på fanen Life. Tryk på SmartThings Find-kort, og tryk derefter på Flere muligheder (de tre lodrette prikker) for at bruge følgende muligheder:

SmartThings Find-ikon med Annuller og Tilføj muligheder
  • Føj til startskærmen: Tilføj en SmartThings Find-genvej til din startskærm. Du kan trykke på genvejen på din startskærm for at gå direkte til placeringskortet.
  • Indstillinger: Tryk på Tillad, at enheder findes for at vælge, hvilke enheder der kan findes på kortet af andre Galaxy-brugere. Du kan også bruge funktionen Offlinesøgning. Se afsnittet Offlinesøgning for at få flere oplysninger.
  • Sådan bruges: Se et selvstudie, der beskriver de grundlæggende trin til brug af SmartThings Find.
  • Information: Se softwareversionen og andre oplysninger om SmartThings Find.

Du kan også vælge eller fravælge enheder, der vises på kortet. På kortet skal du trykke på menuikonet (det har tre prikker med tre linjer), og derefter trykke på Flere muligheder (de tre lodrette prikker). Tryk på Iindstil Favorit. Tryk på Alle øverst for at vælge alle dine enheder, eller vælg nogle få ved at trykke på individuelle enheder.

Bemærk: Der kan vælges op til tyve enheder ad gangen.

Hvis du har Samsung SmartTag, kan du fastgøre det til dine nøgler, din pung, din rygsæk eller noget, du ikke har råd til at forlægge. Når SmartTag'en er blevet forbundet med SmartThings-appen på din enhed, kan du bruge den til at spore og finde dine genstande, når du har brug for det. Du behøver heller ikke betale for den grundlæggende sporingstjeneste.

Hund bærer et Samsung SmartTag på halsbåndet

Offlinesøgningsfunktionen i SmartThings Find fungerer sammen med Find min mobil for at hjælpe dig med at finde din forsvundne enhed, selv når den er slukket eller ikke er online. Når din enhed har været offline i 30 minutter, vil den producere et signal, der kan modtages af andre enheder. En Galaxy-enhedsbruger i nærheden kan derefter hjælpe dig med at finde din mistede enhed ved at sende disse oplysninger til Samsungs server. På den anden side giver funktionen dig også mulighed for at kryptere din enheds offline placering, så kun du kan få adgang til den.

Du skal dog først slå funktionen Offlinesøgning til, for at tjenesten eller offlinekryptering kan fungere.

1.   Naviger til og åbn SmartThings-appen og derefter trykke på fanen Life. Tryk på SmartThings Find-kortet.

2.   Tryk på Flere indstillinger (de tre lodrette prikker) derefter trykke på Indstillinger.

3.   Tryk på Tillad, at enheder findes, og tryk derefter på kontakten ud for Offlinesøgning. Denne funktion fungerer sammen med Find min mobil til at finde din enhed, selvom den er offline.

Bemærk: Du kan aktivere offlinesøgningen, når Galaxy Watch er tilsluttet via Bluetooth, og både højre og venstre Galaxy Buds er tilsluttet via Bluetooth.

5Offlinesøgning slået til med SmartThings Find-appen

4.   Hvis du har kompatible parrede enheder, såsom et Samsung-smart-ur, kan du også slå Offlinesøgning til for dem ved at trykke på deres kontakter.

5.   Tryk på Tilbage, og tryk derefter på Krypter offlineplacering.

6.   Tryk på kontakten ud for din enheds navn. Dette vil kryptere din enheds placering, så kun du vil være i stand til at finde din enhed.

Kontakt fremhævet ud for brugernavn i SmartThings Find-appen

1.   Indtast derefter en 6-cifret pinkode. Denne pinkode bruges til at dekryptere din enheds offlineplacering. Tryk på Fortsæt, og indtast derefter PIN-koden igen for at bekræfte. Tryk på OK.

2.   For at kryptere yderligere enheder efter indstilling af din pinkode skal du trykke på kontakterne ud for dine foretrukne enheder, der vises.

3.    Hvis du nogensinde har brug for at ændre din pinkode, skal du trykke på Nulstil pinkode og følge instruktionerne på skærmen.

Bemærk: Du kan også slå funktionen Offlinesøgning til via din telefons eller tablets almindelige indstillinger. Naviger til og åbn Indstillinger, og tryk derefter på Biometri og sikkerhed. Tryk på Find min mobil, og tryk derefter på kontakten ud for Offlinesøgning.