Om SmartThings til Galaxy Watch

SmartThings-appen kan nu bruges fra dit Galaxy Watch. Med denne app kan du bruge dit Galaxy Watch til at se og styre en række forskellige IoT-enheder.

SmartThings i et Galaxy Watch.

Nøglefunktioner

• Se status for enheder, der er registreret under ”Favoritter” på din smartphone.
  • Scener føjet til ”Favoritter” på din smartphone kan ses og køres på dit ur.
  • Mere detaljeret kontrol er mulig for nogle enheder.

Bemærk: Understøttede enheder: TV, højttalere, klimaanlæg, robotstøvsugere, belysning (5 typer).

1) TV: Skift kanal, juster lydstyrken, indstil til lydløs, gå til forrige kanal.

2) Højttaler: Juster lydstyrken, indstil til lydløs, kontrol af musikafspilning (start/stop, forrige nummer/næste nummer).

3) Klimaanlæg: Temperaturindstilling, indetemperatur.

4) Robotstøvsugere: Juster retningen (fremad, venstresving, højredrejning), start rengøring/pause, start opladning

5) Belysning: Lysstyrkejustering, farvemix.

• Nye enheder kan ikke tilføjes via SmartThings til Galaxy Watch-appen.

For at tilslutte en ny enhed skal du bruge SmartThings-appen, der er installeret på din mobiltelefon.

Galaxy Watch-modeller der understøtter SmartThings-appen

SmartThings-appen kan installeres og bruges på alle Galaxy Watch4 og Galaxy Watch4 Classic-modeller, samt alle modeller, der lanceres derefter.

Sådan installeres SmartThings-appen

1. Download appen fra Google Play Store.
Skærm for at vælge Google. Skærm for at vælge Google.

Trin 1. Start Google Play

Søgeikon er valgt. Søgeikon er valgt.

Trin 2. Tryk på knappen Søg

Tastaturikon valgt i søgning efter apps. Tastaturikon valgt i søgning efter apps.

Trin 3. Tryk på tastaturikonet

Indtast "SmartThings", og søg i appen. Indtast "SmartThings", og søg i appen.

Trin 4. Skriv "SmartThings" og tryk på søg

"SmartThings" app valgt i resultaterne til søgning. "SmartThings" app valgt i resultaterne til søgning.

Trin 5. Vælg ”SmartThings”-appen

Installer SmartThings-appen. Installer SmartThings-appen.

Trin 6. Tryk på installer

2. Find appen i Google Play-appen på din smartphone, og vælg "Installer på en anden enhed".

Skærm for at søge efter SmartThings-appen i Play Store. Skærm for at søge efter SmartThings-appen i Play Store.

Trin 1. Søg efter SmartThings i Play Store

Skærm for at vælge "Tilgængelig på flere enheder" i SmartThings-appen i Play Store. Skærm for at vælge "Tilgængelig på flere enheder" i SmartThings-appen i Play Store.

Trin 2. Vælg "Tilgængelig på flere enheder"

Valgmuligheden Installer valgt. Valgmuligheden Installer valgt.

Trin 3. Tryk på "Installer" ved siden af Smartwatch