Wat te doen als je Galaxy S23 apparaat oververhit raakt?

De Galaxy S23 serie heeft een verbeterde warmtespreiding. De S23 heeft een bredere dampkamer dan eerdere modellen, zodat de warmte Oververhitting, hitte, heet, prestaties, batterij en apparaatonderhoud efficiënter kan worden afgevoerd.

Weergave van de dampkamers van een S22 en S23.

Opgelet: afhankelijk van de omgeving waarin het apparaat wordt gebruikt, kan warmte worden gevoeld. Dit is normaal en heeft geen invloed op de levensduur of de prestaties van het apparaat.

Wat te doen als je Galaxy apparaat warm aanvoelt tijdens het gebruik

Als je merkt dat het apparaat warm wordt, gebruik dan de functie Nu optimaliseren in Batterij- en apparaatonderhoud.

Tip: Voeg de widget Nu optimaliseren toe aan het startscherm voor makkelijke toegang.

Weergave van gehighlight icoon Instellingen. Weergave van gehighlight icoon Instellingen.

Stap 1. Open het menu instellingen.

Weergave van de optie “Batterij en apparaatonderhoud” gehighlight. Weergave van de optie “Batterij en apparaatonderhoud” gehighlight.

Stap 2. Tik op “Batterij en apparaatonderhoud”.

Weergave van de functie Nu optimaliseren onder "Batterij en apparaatonderhoud". Weergave van de functie Nu optimaliseren onder "Batterij en apparaatonderhoud".

Stap 3. Tik op “Nu optimaliseren”.

Weergave van voltooide functie Optimaliseren. Weergave van voltooide functie Optimaliseren.

Stap 4. Tik op “Klaar” als dit gedaan is.

Weergave van het icoon meer opties onder Apparaatonderhoud. Weergave van het icoon meer opties onder Apparaatonderhoud.

Stap 5. Tik op het icoon Meer opties.

Weergave van het menu meer opties onder Apparaatonderhoud met toevoeging op het app-scherm gehighlight. Weergave van het menu meer opties onder Apparaatonderhoud met toevoeging op het app-scherm gehighlight.

Stap 6. Tik op “Apps toevoegen aan scherm”.

Weergave van Apparaatonderhoud in App-scherm. Weergave van Apparaatonderhoud in App-scherm.

Stap 7. Druk in het App-scherm lang op “Apparaatonderhoud”.

Weergave van de widgetweergave-optie voor Apparaatonderhoud. Weergave van de widgetweergave-optie voor Apparaatonderhoud.

Stap 8. Druk op Widgets om de optie widgetweergave te openen.

Weergave van instelling en weergave Widget. Weergave van instelling en weergave Widget.

Stap 9. Tik op het icoon om het toe te voegen aan het startscherm.

Weergave van Widget Apparaatonderhoud op het startscherm. Weergave van Widget Apparaatonderhoud op het startscherm.

De Widget Apparaatonderhoud zal verschijnen op het startscherm.

Certified care by Samsung experts

Certified care by Samsung experts