Verken nieuwe widgets voor het coverscherm van de Galaxy Z Flip5

Widgets bieden handige snelkoppelingen naar veelgebruikte apps op je Galaxy Z Flip5. Ze geven snelle toegang tot apps zoals Agenda, Weer en Samsung Health zonder dat je de telefoon hoeft te openen. Ontdek hoe je deze widgets eenvoudig en stapsgewijs kunt aanpassen.

Diverse widget-schermen van Galaxy Z Flip5

Opmerking: Beschikbare widgets en instellingen kunnen variëren per draadloze serviceprovider, softwareversie en apparaatmodel.

Widgets op het coverscherm aanpassen 1 Widgets op het coverscherm aanpassen 1

Stap 1. Tik twee keer op het coverscherm of druk op de aan/uit-knop om het coverscherm in te schakelen.

Widgets op het coverscherm aanpassen 2 Widgets op het coverscherm aanpassen 2

Stap 2. Veeg naar links om je huidige widgets te bekijken. Verwijder een widget door je vinger op de gewenste widget te houden en op ( – ) te tikken.

Widgets op het coverscherm aanpassen 3 Widgets op het coverscherm aanpassen 3

Stap 3. Voeg een widget toe door helemaal naar rechts te vegen en op ( + ) te tikken.

Widgets op het coverscherm aanpassen 4 Widgets op het coverscherm aanpassen 4

Stap 4. Tik op de widget die je wilt toevoegen.

Widgets op het coverscherm aanpassen 5 Widgets op het coverscherm aanpassen 5

Stap 5. Pas de widgets verder aan door de telefoon te openen en naar Instellingen > Coverscherm > Widgets te gaan.

Widgets op het coverscherm aanpassen 6 Widgets op het coverscherm aanpassen 6

Stap 6. Je kunt je widgets aan en uit zetten of de volgorde veranderen.

Certified care by Samsung experts

Certified care by Samsung experts

Je kunt een app vanaf het coverscherm opstarten met behulp van een van de twee onderstaande methoden.

Optie 1:

1. Ga naar Instellingen > Geavanceerde functies > Labs > Apps toegestaan op het coverscherm.

2. Tik op de schakelaars naast de apps die je op je coverscherm wilt inschakelen.

Optie 2:

1. Ga naar Galaxy Store > Download en installeer Good Lock-app.

2. Start Good Lock en ga vervolgens naar Life up > MultiStar > I ♡ Galaxy Foldable > Launcher inschakelen.

3. Selecteer een app om toe te voegen en tik vervolgens op Launcher-widget inschakelen > Launcher-widget.

Opmerkingen:

• Wanneer je een app toevoegt, wordt er automatisch een Apps-widget gemaakt bestaande uit de uitvoerbare app.
  • Apps die te vinden zijn in de functie 'Apps toegestaan op het coverscherm' zijn onder andere: Berichten (Samsung), KakaoTalk, Line, WhatsApp, Berichten (Google), YouTube, Netflix, Naver Maps, Maps (Google) en WeChat.
  • Samsung Lab en Good Lock worden niet officieel ondersteund, dus apps die via deze functies worden gevonden, werken mogelijk niet zoals verwacht wanneer ze worden gestart vanaf het coverscherm.