Hoe gebruik ik Camera Assistant op mijn Galaxy S23 Ultra?

Camera Assistant App

Activeer, deactiveer en wijzig de instellingen van de camera van de S23 Ultra met de Camera Assistant-app. Je kunt de camera-ervaring aanpassen naar jouw voorkeuren. Leer meer in de onderstaande video.

Let op: Je moet de Camera Assistant-app downloaden en installeren vanuit de Galaxy Store. Vervolgens start je de Camera Assistant-app via de gewone camera-app.

Hoe gebruik ik Camera Assistant op mijn Galaxy S23 Ultra? Hoe gebruik ik Camera Assistant op mijn Galaxy S23 Ultra?

Ga naar:

1 Camera app
2 Camera Instellingen
3 Camera Assistant

Pas de instellingen naar jouw voorkeur aan.

Auto HDR

Leg meer details vast in de lichte en donkere gebieden van je foto's en video's.

Foto verzachten

Maak de scherpe randen en texturen van je afbeeldingen glad in de fotomodus.

Uit

Hoog

Lens automatisch wisselen

Laat de camera de beste lens kiezen op basis van zoom, belichting en afstand tot het onderwerp.

Aan

Uit

Sluiter met snel tikken

Maak foto's zodra je vinger de shutter knop aanraakt in plaats van wanneer je deze optilt.

Opnamesnelheid

Geef prioriteit aan kwaliteit of snelheid bij het vastleggen in hoge of normale resolutie.

Video opnemen in Fotostand

Houd de shutter knop ingedrukt om video's op te nemen in de fotomodus.

Opties timer bij meerdere foto´s

Hiermee kun je het opname-interval instellen, evenals het aantal foto's waarop moet worden geklikt.

Time-out camera

Het voorbeeldscherm van de Camera-app kan 1, 2, 5 of 10 minuten aan blijven.

Scherm dimmen tijdens opnemen

Het scherm kan worden gedimd na 1, 2, 5 of 10 minuten zonder invoer.

Na 1 minuut zonder invoer

Alleen voorbeeld op HDMI-schermen

Toon het cameravoorbeeld zonder instellingen of knoppen op beeldschermen die via HDMI zijn aangesloten.

SAMSUNG

Hoe gebruik je de Samsung Members-app?

Als je problemen ondervindt met je Samsung mobiel, tablet of wearables, kun je ons een vraag sturen in de Samsung Members-app. Meer informatie over het verzenden van een foutenrapport.

Certified care by Samsung experts

Certified care by Samsung experts