Gebruik de meldingsfunctie van de Samsung Zoeken-app

De functie van Samsung Zoeken, Waarschuwen wanneer achtergelaten, is ontworpen om gebruikers te helpen belangrijke items, zoals oordopjes, niet te verliezen. De functie stuurt meldingen naar de gebruiker wanneer ze ver genoeg van het item zijn dat de verbinding tussen het item en de telefoon van de gebruiker wordt verbroken.

Samsung Zoeken toont mijn persoonlijke spullen

Ontvang een melding wanneer je te ver weg beweegt

Als je Waarscuwen wanneer achtergelaten inschakelt van Samsung Zoeken of SmartThings Zoeken, kun je meldingen ontvangen wanneer een Galaxy-apparaat dat is verbonden met je telefoon wordt losgekoppeld.

Opmerkingen:

• Samsung Zoeken is een app die beschikbaar is vanaf One UI 6.1 en zal als een app-update worden geleverd na maart 2024. Tot die tijd kunnen klanten die direct willen beginnen met het gebruik van de functie Waarschuwen wanneer achtergelaten, dit doen via SmartThings Zoeken.

• Ondersteunde apparaten: Galaxy Watch, Galaxy Buds, S Pen Pro, Galaxy SmartTag

• De ondersteunde apparaten voor de functie Waarschuwen wanneer achtergelaten zijn dezelfde als die voor SmartThings Zoeken.

• Als je een veilige plaats instelt, krijg je geen melding wanneer je je apparaat verlaat.

• Je moet de locatie-instellingen op je telefoon of tablet inschakelen.

• Galaxy Smart Tag ondersteunt deze functie alleen op Galaxy-telefoons en -tablets met Android 12 of hoger.

• Als je tag een product van een derde partij is, moet je ervoor zorgen dat je een firmwareversie hebt die meldingen ondersteunt wanneer je wegloopt. Neem voor meer details contact op met de fabrikant.

SmartThings app Leven tab SmartThings app Leven tab

Stap 1. Open de SmartThings app > Selecteer het Leven tabblad > Tik op de Find kaart.

SmartThings Zoeken met een Buds2 Pro kaart die wordt getoond. SmartThings Zoeken met een Buds2 Pro kaart die wordt getoond.

Stap 2. Veeg naar links naar de kaart van een apparaat waarvoor je de meldingsfunctie wilt activeren > Tik op Meer.

Locatie- en richtingsopties voor geselecteerd apparaat. Locatie- en richtingsopties voor geselecteerd apparaat.

Stap 3. Zet de Waarschuwen wanneer achtergelaten schakelaar aan.