Så här ställer du in din Samsung Music Frame

En stilistisk representation av Samsung Music Frame

Samsung Music Frame är en trådlös högtalare inbyggd i en anpassningsbar tavelram. Music Frame kan ställas på en möbel som en traditionell tavelram eller monteras på väggen i ditt hem. När du har installerat din Music Frame kan du läsa vår anslutningsguide för att lära dig mer om hur du kontrollerar Music Frame.

En Samsung Music Frame visas på en vit vägg

Music Frame kan placeras var som helst i ditt hem. Du kan t.ex. kombinera den med andra tavelramar eller möbler för att skapa en sömlös estetik. Fotot i ramen kan också bytas ut mot andra foton eller konstpaneler för att ytterligare personalisera ditt vardagsrum, kök, sovrum eller någon annan plats i ditt hem.

Följande ingår i Music Frame:

En närbild av Samsung Music Frame
  • LED-indikator: LED-lampan blinkar, lyser eller ändrar färg beroende på enhetens aktuella läge eller status.

• Multifunktionsknapp: När enheten är i standby-läge kan du trycka på multifunktionsknappen för att slå på enheten. Varje gång du trycker på knappen ändras det aktuella funktionsläget.

• Volymknapp: Med den här knappen kan du justera enhetens volym.

• Mik på/av-knapp: Med den här knappen kan du aktivera eller inaktivera mikrofonen.
En närbild av de portar som finns på Samsung Music Frame
  • D. IN optisk port: Anslut till en digital utgångsport på en extern enhet.

• DC 19 V port: Anslut en AC/DC-strömadapter till enheten.

• SmartThings Dongle-port: Du kan ansluta en SmartThings Dongle och använda SmartThings Hub-funktioner.
Flera Samsung Music Frames visas på en vit vägg

Du kan följa dessa steg för att ersätta fotot i fotoramen:

1 Lyft och dra i ramen för att ta bort fotoramen.
Grafisk representation av hur ramen tas bort från en Samsung Music Frame
2 Tryck med fingret på en av de markerade positionerna för att ta bort baksidan.
Grafisk representation av hur baksidan tas bort från en Samsung Music Frame
3 Skjut ut det aktuella fotot för att ta bort det och sätt sedan in ett nytt genom att skjuta det på plats (fotostorleken måste vara 20,32 x 25,40 cm).
Grafisk representation av hur en tryckt bild sätts in i en Samsung Music Frame
4 Stäng baksidan och tryck sedan på de fyra låsflikarna för att låsa den.
Grafisk representation av hur en baksida sätts tillbaka i en Samsung Music Frame
5 Se till att baksidans fyra hörn trycks ned jämnt och säkert.
Grafisk representation som visar de fyra hörnen på en Samsung Music Frame som trycks nedåt för att fästa på enheten
En Samsung Music Frame visas med flera konstpaneler framför sig

Du kan också ersätta fotoramen med en konstpanel. Utför följande steg.

Anmärkningar:

• Konstpaneler säljs separat. De ingår inte i produkten vid köptillfället.

• Konstpaneler måste vara 330,0 x 330,0 x 5,0 mm.
1 Förbered först den medföljande hållarguiden och hållarplattan.
Grafisk representation av hållarguiden och hållarplattan på en Samsung Music Frame
2 Använd hållarguiden för att sätta fast hållarplattan i varje hörn av konstpanelen.
Grafisk representation av hur hållarplattan fästs på en Samsung Music Frame
3 Ta bort hållarguiden.
Grafisk representation av hur hållarguiden tas bort från en Samsung Music Frame
4 Lyft och dra för att ta bort fotoramen från musikramen.
Grafisk representation av hur fotoramen tas bort från en Samsung Music Frame
5 När fotoramen har tagits bort ska du placera konstpanelen i Music Frame. Se till att konstpanelens fyra hörn trycks ned jämnt och säkert.
Grafisk representation av hur konstpanelen sätts tillbaka på plats i en Samsung Music Frame

Följande videor kommer att hjälpa dig konfigurera din Music Frame.

Så här ställer du in din Samsung Music Frame

Hur man installerar en fotoram och byter ut ett foto på Music Frame Hur man installerar en fotoram och byter ut ett foto på Music Frame
Hur man installerar en konstram på Music Frame Hur man installerar en konstram på Music Frame

Hur Samsung Music Frame ansluts och kontrolleras

Hur man ansluter Music Frame till Bluetooth-enheter Hur man ansluter Music Frame till Bluetooth-enheter
Hur man installerar SmartThings-appen och registrerar Music Frame Hur man installerar SmartThings-appen och registrerar Music Frame