Tutustu upean tasaiseen 120 Hz:n näyttöön Galaxy Note20 Ultra -laitteessa

AMOLED-näyttö tarjoaa käyttäjille entistä nautinnollisempaa artikkelien lukemista, elokuvien katsomista ja pelien pelaamista. Esittelemme nyt ylpeänä Galaxy Note20 Ultra -laitteen innovatiivisen näytön, jossa on älykästä pehmeyttä ja edistynyt näkyvyys. Tutustu Galaxy Note20 Ultra -laitteen huomioitavien piirteiden perusesittelyyn.

Nauti älykkäästä pehmeydestä

Galaxy Note20 Ultra -laitteen dynaamisen AMOLED 2X -näytön ansiosta voit käyttää sisältöä parhaalla mahdollisella tavalla, sillä se muuttaa päivitystaajuuksia älykkäästi erilaisiin tilanteisiin sopivaksi. Dynaaminen päivitystaajuus säädetään sopimaan käyttämääsi sisältöön. Päivitystaajuus tarkoittaa näytön päivitysnopeutta per sekunti: mitä suurempi päivitystaajuus, sitä nopeammin näyttö reagoi muutoksiin. Galaxy Note10 tukee vain 60 Hz:n perustaajuutta, mutta Galaxy Note20 Ultra tukee jopa 120 Hz:n päivitystaajuutta, mikä mahdollistaa parhaan mahdollisen suorituskyvyn ja näytön pehmeyden. Parannettu näytön päivitystaajuus mahdollistaa selkeämmän ja tasaisemman videolaadun, kun pelaat nopeatahtisia pelejä ja katsot videoita. Seuraavassa on 60 Hz:n ja 120 Hz:n vertailu.

näytön Hz-arvojen vertailu

Näyttöä päivitetään useammin, kun katsot korkealaatuisia animaatioita, ja harvemmin, kun luet artikkeleita, jotka eivät vaadi suurta päivitystaajuutta.

Päivitystaajuuden säätö

Voit valita mukautuvan päivitystaajuuden, joka on korkeintaan 120 Hz, tai peruspäivitystaajuuden, joka on korkeintaan 60 Hz. Jos valitset peruspäivitystaajuuden, akkukestosi pitenee. On siis suositeltavaa käyttää normaalia päivitystaajuutta normaaleissa tilanteissa, sillä se pidentää akun käyttöaikaa.

Vaihe 1. Napauta Asetukset-näytöllä Näyttö ja valitse sitten Liikkeen sujuvuus.
Vaihe 2. Valitse haluamasi vaihtoehto.

Liikkeen sujuvuus

Huomaa:

• Laite ei voi asettaa liikkeen sujuvuudeksi 120 Hz:n korkeaa päivitystaajuutta, kun sen näyttö on WQHD+-tarkkuudessa tai kun laite on virransäästötilassa.
  • Laitteen kuvakaappaukset ja valikko voivat vaihdella laitteen mallista ja ohjelmiston versiosta riippuen.

Huomautus: 120 Hz:n näyttö on saatavilla vain Galaxy Note20 Ultra 5G- ja Note20 Ultra -laitteissa.