Heikko tai huono äänenlaatu Samsung-korvanapeissa

Jos toisessa tai molemmissa Galaxy Buds -korvanapeissasi on pieni äänenvoimakkuus tai huono äänenlaatu, siihen voi olla pari syytä. Saatat käyttää korvanappeja väärin, tai korvanappeihin on saattanut kerääntyä pölyä tai roskia. Lisäksi äänenlaatuun voi vaikuttaa vanhentunut ohjelmisto, heikko akku ja muutamat muut tekijät.

Puhdista mikrofonin reikä, kaiutin ja ilmakanava

Jos äänenvoimakkuus on pienempi kuin sen pitäisi olla senhetkisellä asetuksella, puhdista mikrofonin reikä, kaiutin ja ilmakanava. Ennen kuin puhdistat kaiuttimen, irrota korvapala korvanapin pohjassa olevasta salvasta. Poista korvavaikku tai roskat käyttämällä puhdasta, kuivaa ja pehmeää harjaa, vanupuikkoja tai muita työkaluja.

Puhdista mikrofonin reikä Puhdista mikrofonin reikä

Mikrofonin reikä

Puhdista kaiutin Puhdista kaiutin

Kaiutin

Puhdista ilmakanava Puhdista ilmakanava

Ilmakanava

Huomautus: älä käytä liiallista voimaa tai teräviä esineitä korvavaikun tai roskien poistamiseen. Mikrofonin reikä, kaiutin ja ilmakanava voivat vaurioitua.

Kun asetat korvanapit korviisi, varmista, että siivenkärjet ovat ylöspäin, kunnes korvanapit istuvat mukavasti. Kierrä sitten korvanappeja oikealle tai vasemmalle, jotta ne istuvat tiukasti.

Tarkista kummankin korvanapin suunta

Vahvista, että korvanapit ovat korvissasi oikein. Tämä vaihtelee korvanapin mallista riippuen. Jos mikrofonisi on peitetty, saattaa ilmetä kiertoa.

Voit suurentaa yhdistetyn puhelimen äänenvoimakkuutta Volume up (Äänenvoimakkuuden lisäys) -näppäimellä. Jos äänenvoimakkuus on säädetty maksimiin, mutta kuuluva ääni on hiljainen, se johtuu todennäköisesti siitä, että puhelimessa ja korvanapeissa on kaksi erillistä äänenvoimakkuuden säädintä.

säädä äänenvoimakkuutta

Jos haluat säätää itse korvanappien äänenvoimakkuutta, sinun on määritettävä kosketuslevyn komennot.

Jos korvanappien akun varaus on pieni, korvanapit on ehkä ladattava. Voit tarkistaa akun varaustason Galaxy Wearable -sovelluksessa.

Vaihtoehtoisesti voit asettaa korvanapit koteloon tarkistaaksesi akun keston. Latauskotelon merkkivalo sijaitsee joko kotelon etu- tai takaosassa korvanappiesi mallista riippuen.

Ympäristön äänet -tila avulla voit kuulla äänet taustalla puhelun aikana. Voit mahdollisesti kuulla paljon taustamelua puhuessasi. Sinun tulee poistaa Ympäristön äänet -tila käytöstä estääksesi tämän.

Jos sinulla kuitenkin on Galaxy Buds Live tai Galaxy Buds Pro, sinun tulee ottaa käyttöön Aktiivinen kohinanvaimennus, joka estää taustamelun pääsemisen läpi.

Galaxy Buds Live -korvanapeissa ei ole Ympäristön äänet -tila.

Jos käyttämässäsi sovelluksessa on tasapainoasetus, voit säätää sitä tasapainottaaksesi äänen korvanappien välillä.

1. Avaa Galaxy Wearable -sovellus yhdistetyssä puhelimessa.

2. Napauta Korvanappien asetukset.

3. Napauta Helppokäyttöisyys.

4. Siirrä tasapainoliukusäädintä vasemmalle tai oikealle, kunnes äänenvoimakkuus korvanappien välillä on yhtä suuri.

ääniasetukset

Käynnistä puhelimesi uudelleen painamalla virtanäppäintä ja äänenvoimakkuuden pienentämisen näppäintä ja pitämällä niitä painettuina. Napauta Katkaise virta ja napauta sitten Katkaise virta uudelleen. Kun puhelin on sammunut kokonaan, käynnistä se uudelleen painamalla virtanäppäintä uudelleen.

Käynnistä korvanappisi uudelleen, jos se on mahdollista. Käynnistä korvanapit uudelleen asettamalla ne omiin aukkoihinsa latauskotelossa, sulje latauskotelo ja poistat korvanapit sitten vähintään seitsemän sekunnin kuluttua.

Jos tämä ei toimi, voit kokeilla nollata kovanapit kokonaan. Käynnistä Galaxy Wearable -sovellus mobiililaitteessasi ja napauta Korvanappien asetukset > Nollaa.

Voit tarkistaa ohjelmistopäivitykset Galaxy Wearable -sovelluksen kautta.

Käynnistä Galaxy Wearable -sovellus mobiililaitteessa ja napauta Korvanappien asetukset > Earbuds software update (Korvanappien ohjelmistopäivitys) > Download and install (Lataa ja asenna).