Vertaa Galaxy Tab S8 Ultra-, S8+- ja S8 5G -laitteiden teknisiä tietoja

Galaxy Tab S8, Tab S8+ ja Tab S8 Ultra

Alla on Galaxy Tab S8- , Galaxy Tab S8+- ja Galaxy Tab S8 Ultra -laitteiden vertailu, joka sisältää myös tärkeimmät tekniset tiedot*. Pääset kunkin tabletin teknisiin tietoihin napauttamalla alla olevia kategorioita.

Yleistiedot    Näyttö ja kamera    Tallennustila    Muut tiedot

Huomaathan: Taulukot näkyvät parhaiten, kun älypuhelin on vaakasuunnassa.

Yleistiedot

Galaxy Tab S8 5G / Wi-Fi

Galaxy Tab S8+ 5G / Wi-Fi

Galaxy Tab S8 Ultra 5G / Wi-Fi

Mitat (K x L x S)

165.3 x 253.8 x 6.3 mm

185 x 285 x 5.7 mm

208.6 x 326.4 x 5.5 mm

Akku

Ei irrotettava, 8 000 mAh

Ei irrotettava, 10 090 mAh

Ei irrotettava, 11 200 mAh

Käyttöjärjestelmä

Android 12 (One UI 4.1)

Paino

507 g / 503 g

572 g / 567 g

728 g / 726 g

SIM-kortti

Nano SIM (4FF) ¹, yksi (SIM + microSD)

Saatavilla olevat värit

Gold, Graphite, Pink, Silver

Graphite

Näyttö ja kamera

Galaxy Tab S8 5G / Wi-Fi

Galaxy Tab S8+ 5G / Wi-Fi

Galaxy Tab S8 Ultra 5G / Wi-Fi

Näytön resoluutio

2 560 x 1 600 pikseliä (WQXGA)

2 800 x 1 752 pikseliä (WQXGA+)

2 960 x 1 848 pikseliä (WQXGA+)

Näytön koko

27,81 cm / 11 tuumaa

(täysi suorakaide)

31,50 cm / 12,4 tuumaa (täysi suorakaide)

36,99 cm / 14,6 tuumaa (täysi suorakaide)

Näytön tyyppi

TFT

Super AMOLED

Super AMOLED

Etukamera (selfie)

12 megapikseliä

12 MP (ultralaajakulma, F2.4)

12 MP (laajakulma, F2.0 aukko)

12 MP (ultralaajakulma, F2.4)

Pääkamera

13 megapikseliä (laajakulma, F2.0 aukko)

6 megapikseliä (laajakulma, F2.2 aukko)

Tallennustila

Galaxy Tab S8 5G / Wi-Fi

Galaxy Tab S8+ 5G / Wi-Fi

Galaxy Tab S8 Ultra 5G / Wi-Fi

Muisti

8 Gt

12 Gt / 16 Gt

Laitteen sisäinen tallennustila

128 Gt (n. 100 Gt vapaasti käytettävissä) ²

256 Gt (n. 219 Gt vapaasti käytettävissä) ²

256 Gt (n. 205 Gt vapaasti käytettävissä) ² /

512 Gt (n. 456 Gt vapaasti käytettävissä) ²

Muistin laajennus

microSD™ (enintään 1 Tt)

Muut tiedot

Galaxy Tab S8 5G / Wi-Fi

Galaxy Tab S8+ 5G / Wi-Fi

Galaxy Tab S8 Ultra 5G / Wi-Fi

Erikoistoiminnot

S Pen (Bluetooth-toiminnolla);

Quad Dolby Atmos -kaiuttimet

S Pen (Bluetooth-toiminnolla);

Quad Dolby Atmos -kaiuttimet;

Kaksoisetukamera

Kaksoisetukamera;

S Pen (Bluetooth-toiminnolla);

Quad Dolby Atmos -kaiuttimet

Langaton lataus

Ei tueta

Latausliitäntä

USB 3.2 Gen 1 (C-tyyppi)

Suoritin

1 x 3,0 GHz, 3 x 2,5 GHz, 4 x 1,8 GHz; Snapdragon 8 Gen 1 (SM8450), 8-ytiminen, 64-bittinen, 4 nm

Pikalataus

Kyllä ³ Superpikalataus (45 W)

Suojaus pölyltä/vedeltä (IP-sertifiointi)

Ei suojattu

¹     Vain 5G-tablettimallit (SM-X706B, SM-X806B and SM-X906B).

²     Todellinen käytettävissä oleva sisäinen muisti on pienempi kuin määritetty sisäinen kokonaismuisti johtuen laitteen käyttöön tarvittavan käyttöjärjestelmän ja ohjelmiston vaatimasta muistikapasiteetista. Todellisen sisäisen käytettävissä olevan muistin määrä voi vaihdella riippuen verkkopalvelun tarjoajasta ja se voi muuttua ohjelmiston päivitysten yhteydessä.

³     Käytettävissä vain toimitukseen sisältyvällä tai erikseen hankittavalla Samsung-pikalaturilla (mallista riippuen). Arvot voivat vaihdella lataustason, puhelimen asetusten, ympäristön olosuhteiden ja käyttäjän toiminnan mukaan.

* Kaikki tämän sivun tekniset tiedot ja kuvaukset voivat poiketa tuotteen todellisista teknisistä tiedoista ja kuvauksista. Samsung varaa oikeuden tehdä muutoksia tähän asiakirjaan ja siinä kuvattuihin tuotteisiin milloin tahansa ja mistä tahansa syystä. Kaikki tässä asiakirjassa mainitut toiminnot, ominaisuudet, tekniset tiedot, käyttöliittymä ja muut tuotetiedot, mukaan lukien näihin rajoittumatta tuotteen hyödyt, muotoilu, hinta, osat, suorituskyky, saatavuus ja tuoteominaisuudet, voivat muuttua milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta.

Kaikki tiedot pitävät paikkansa helmikuussa 2022 – Asiakirjassa voi olla virheitä ja siihen voidaan tehdä muutoksia – Kaikki tiedot annetaan ilman takuita.

Huomaathan: Lisätietoja teknisistä ominaisuuksista on kunkin tablettimallin tuotesivulla. Valitse jokin seuraavista vaihtoehdoista.

Samsung Members -sovelluksen käyttö

Jos Samsung-matkapuhelimessa, -tabletissa tai puettavissa laitteissa on ongelmia, voit lähettää kysymyksen Samsung Members -sovelluksessa. Lähetä virheraportti saadaksesi lisätietoja.