Galaxy S23 -laitteen pelisuorituskyvyn parantaminen

Galaxy S23 -sarjassa on Qualcommin 2. sukupolven Snapdragon 8 -piirisarja ja uusi sovellusprosessori, ja keskussuorittimen ja grafiikkaprosessorin suorituskykyä on paranneltu edellisiin malleihin verrattuna. Lisäksi siinä on höyrykammiota hyödyntävä viilennysjärjestelmä, joka tarjoaa optimaalisen peliympäristön tehokkaalla lämmönpoistolla.

Kuva Galaxy-käyttäjästä pelaamassa peliä.

Pelatessasi huippulaadukkaita pelejä aktivoi pelisuorituskyvyn hallinta pelisuorituskyvyn optimoimiseksi.

Huomaa: Pelisuorituskyvyn hallinnan aktivoiminen voi lisätä lämmöntuotantoa ja akun kulutusta pelin aikana.

Pelisuorituskyvyn hallinnan käyttöönotto

• Käyttöönotto Game Launcher -sovelluksen kautta
Kuva Game Launcher -sovelluksen kuvakkeesta. Kuva Game Launcher -sovelluksen kuvakkeesta.

Vaihe 1. Avaa ”Game Launcher -sovellus”.

Kuva ”Lisää vaihtoehtoja” -kuvakkeesta. Kuva ”Lisää vaihtoehtoja” -kuvakkeesta.

Vaihe 2. Napauta Lisää vaihtoehtoja -kuvaketta.

Kuva Game Booster -vaihtoehdosta. Kuva Game Booster -vaihtoehdosta.

Vaihe 3. Napauta ”Game Booster” -vaihtoehtoa.

Kuva Kokeilu-vaihtoehdosta Game Booster -asetuksissa. Kuva Kokeilu-vaihtoehdosta Game Booster -asetuksissa.

Vaihe 4. Napauta ”Kokeilu”.

Kuva vaihtoehtoisen pelisuorituskyvyn hallinnan vaihtoehdosta. Kuva vaihtoehtoisen pelisuorituskyvyn hallinnan vaihtoehdosta.

Vaihe 5. Napauta ”Vaihtoehtoinen pelisuorituskyvyn hallinta” -vaihtoehtoa.

• Käyttöönotto pelinäytöltä
Kuva pelistä ja näytöllä olevasta ”pyyhkäise vasemmalle” -kuvakkeesta. Kuva pelistä ja näytöllä olevasta ”pyyhkäise vasemmalle” -kuvakkeesta.

Vaihe 1. Käynnistä peli ja pyyhkäise vasemmalle.

Kuva korostetusta Game Launcher -kuvakkeesta. Kuva korostetusta Game Launcher -kuvakkeesta.

Vaihe 2. Napauta Game Launcher -kuvaketta.

Kuva Game Launcher -asetusten kuvakkeesta. Kuva Game Launcher -asetusten kuvakkeesta.

Vaihe 3. Napauta Asetukset-kuvaketta.

Kuva Kokeilu-vaihtoehdosta Game Booster -asetuksissa. Kuva Kokeilu-vaihtoehdosta Game Booster -asetuksissa.

Vaihe 4. Napauta ”Kokeilu”.

Kuva vaihtoehtoisen pelisuorituskyvyn hallinnan vaihtoehdosta. Kuva vaihtoehtoisen pelisuorituskyvyn hallinnan vaihtoehdosta.

Vaihe 5. Napauta ”Vaihtoehtoinen pelisuorituskyvyn hallinta” -vaihtoehtoa.

Asiantuntijatuki – Samsungin sertifioima

Asiantuntijatuki – Samsungin sertifioima