Galaxy S21 -sarjan laitteiden käyttäminen ja lataaminen

Galaxy S21 -sarjan rohkea muotoilu tekee upeasta Galaxy-tuoteperheestä entistä mahtavamman, mutta muutama käyttäjää koskeva asia on muuttunut. Opetellaan käyttämään Galaxy S21 -sarjan laitteita oikein.

SIM- tai USIM-kortin asettaminen

SIM- tai USIM-kortin asettaminen oikein

Vaihe 1. Avaa liuska asettamalla avausneula liuskan reikään.

Vaihe 2. Vedä liuska varovasti ulos lovesta.

Vaihe 3. Aseta SIM- tai USIM-kortti liuskaan niin, että kullanväriset koskettimet ovat ylöspäin ja paina SIM- tai USIM-kortti varovasti kiinni liuskaan.

Vaihe 4. Työnnä liuska takaisin loveen.

Huomautus:

• Käytä vain nano-SIM-korttia.
  • Jos korttia ei ole kiinnitetty kunnolla liuskaa, se voi siirtyä tai pudota liuskasta.
  • Jos työnnät liuskan laitteeseen liuskan ollessa märkä, laite voi vaurioitua. Varmista aina, että liuska on kuiva.

Varotoimet SIM-kortin asetuspaikan löytämisessä

Mikrofonin reikä on liuskan reiän lähellä, joten niistä voi erehtyä. Varmista, että avausneula on kohtisuorassa liuskan reikään eikä mikrofonin reikään.

Muuten laite voi vaurioitua. Takuu ei kata vaurioita ja toiminnan ongelmia, jotka ovat aiheutuneet virheellisestä käytöstä.

Galaxy S21 -laitteen alareunan SIM-kortin liuskan reikä ja mikrofonin reikä

① SIM-kortin liuskan reikä                     ② Mikrofonin reikä

Huomautus: SIM-kortin liuska on avattava asettamalla avausneula SIM-kortin liuskan reikään.

Akun lataaminen

Vinkkejä ja varotoimia S21-laitteen akun lataamiseen

• On suositeltavaa käyttää Samsungin hyväksymää akkua, laturia ja kaapelia, jotka on tarkoitettu laitteellesi. Yhteensopimaton akku, laturi ja kaapeli voivat aiheuttaa vakavia vammoja tai vaurioittaa laitetta.
  • Laturin kytkeminen väärin voi vaurioittaa laitetta.
  • Käytä vain laitteen mukana toimitettua USB-C-kaapelia. Laturissa ei ole virtakytkintä, joten se on irrotettava pistorasiasta, kun se ei ole käytössä, jotta se ei käytä energiaa. Laturin on oltava pistorasian lähellä ja helposti käytettävissä, kun sitä käytetään.
  • Lataussovitin ei sisälly laitteen pakkaukseen.
  • Käyttäessäsi laturia on suositeltavaa käyttää hyväksyttyä langallista tai langatonta laturia, mikä varmistaa latauksen onnistumisen.

Pikalataus

Voit ladata akun nopeammin pikalataus- tai superpikalataus-toiminnolla. Toiminto on otettava ensin käyttöön laitteessa.

Vaihe 1. Valitse Asetukset > Akku ja laitteen ylläpito.

Vaihe 2. Valitse Akku > Lisäasetukset.

Akun Lisäasetukset korostettuna Galaxy S21 -laitteessa

Vaihe 3. Ota haluamasi toiminto käyttöön valitsemalla Pikalataus tai Superpikalataus

Pikalataus ja Superpikalataus Galaxy S21 -laitteen akun asetusten latausvaihtoehdoissa

Sinun käytettävä myös laturia, joka tukee pikalatausta tai superpikalatausta.

• Jos haluat käyttää pikalatausta, sinun on käytettävä hyväksyttyä laturia, joka tukee pikalatausta. Voit käyttää seuraavia latureita: AFC (Adaptive Fast Charging), USB PD (Power Delivery) 2.0 tai QC (Quick Charge) 2.0. Adaptive-pikalatausta tukevissa Samsungin latureissa on teksti ”Adaptive Fast Charging” latauskuvakkeen vieressä ja tukevat 15 watin lähtötehoa.
Samsungin 15 watin pikalatausadapteri matkalle
  • Jos haluat käyttää superpikalatausta, sinun on käytettävä hyväksyttyä laturia, joka tukee superpikalatausta. Voit käyttää seuraavaa laturia: USB PD (Power Delivery) 3.0. Jos kytket laitteen USB PD 2.0 -laturiin, akkua ladataan vain pikalatauksella. Superpikalatausta tukevissa Samsungin latureissa on teksti ”Super Fast Charging” latauskuvakkeen vieressä ja tukevat 25 tai 45 watin lähtötehoa.
Samsungin 25/45 watin superpikalatausadapteri matkalle

Huomautus:

• Pikalataus- tai superpikalatausta ei voi ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä lataamisen aikana.
  • Et voi käyttää pikalatausta tai superpikalatausta, jos lataat akkua tavallisella laturilla.
  • Ne eivät välttämättä ole yhteensopivia muiden valmistajien laitteiden kanssa.
  • Laitteen näyttökuvat ja valikot voivat vaihdella laitteen mallin ja ohjelmistoversion mukaan.