Galaxy Buds Pro -kuulokkeiden asettaminen

Uusien Buds Pro -kuulokkeiden ääni on selkeämpi ja muhkeampi kuin koskaan ennen. Niissä on korkea tasoinen aktiivinen vastamelun vaimennustekniikka ja niiden akunkesto on entistäkin parempi. Tee Galaxy Buds Pro -kuulokkeiden käytöstä entistä helpompaa ja lue seuraavat käyttövinkit.

Ennen kuin kokeilet alla olevia ratkaisuja ongelmaasi, tarkista, että laitteessasi ja käyttämissäsi sovelluksissa on asennettuna viimeisin päivitys. Tarkista seuraavasti, kuinka voit päivittää mobiililaitteesi ohjelmiston.

Vaihe 1. Valitse Asetukset > Ohjelmistopäivitys.

Vaihe 2. Napauta Lataa ja asenna.

Vaihe 3. Noudata näytöllä annettavia ohjeita.

Galaxy Buds Pro -kuulokkeiden käyttäminen oikein

Jotta Galaxy Buds Pro -kuulokkeet toimisivat oikein ja äänen laatu olisi paras mahdollinen, on todella tärkeää, että asetat ne korviisi oikein. Jos et aseta kuulokkeita oikein, ne eivät välttämättä toimi ja äänenlaatu saattaa olla heikko.

Galaxy Buds Pro -kuulokkeen asettaminen oikein vasempaan korvaan

Pidä kuulokkeita kädessä niin, että näet painetut suuntamerkit. Aseta kuulokkeet korviin ja säädä niitä kiertämällä, kunnes ne istuvat mukavasti korvissa. Kosketusanturit tunnistavat, että kuulokkeet ovat korvissasi, kun olet asettanut ne paikoilleen.

Sen jälkeen kumpikin kuuloke antaa merkkiäänen, josta tiedät, että kumpikin kuuloke on havaittu. Kun kuulokkeet istuvat hyvin, äänenlaatu ja aktiivinen vastamelun vaimennus toimivat parhaiten.

Huomautus: Jos kuulokkeiden kosketustoiminto ei toimi tai merkkiääntä ei kulu, kun kosketat niitä, kuulokkeet eivät ole oikein korvissasi eivätkä kosketusanturit kosketa korvaasi. Käytä korviisi sopivia korvapehmusteita, jos et kuule kuulokkeen tunnistamisesta ilmoittavaa äänimerkkiä.

Käytä kosketusominaisuutta oikein

Jos kosketustoiminto toimii huonosti, vaikka kuulokkeet on asetettu oikein, tarkista, että käytössä on oikea kosketusalue. Katso alla olevasta kuvasta Galaxy Buds Pro -kuulokkeiden kosketusalueen sijainti.

Kosketustoiminnon käyttäminen Galaxy Buds PRO -kuulokkeilla

Huomautus:

• Älä paina kuulokkeita liikaa, jotta et satuttaisi korviasi.
  • Älä kosketa kuulokkeita terävällä esineellä, jotta kosketusalue ei vaurioidu.

Vinkkejä huonon äänenlaadun parantamiseen

Jos laite on kastunut tai saanut kosteutta, ääni ei välttämättä kuulu selkeästi laitteen käytön aikana, koska kuulokkeisiin on saattanut päästä vettä.

Jos laite kastuu, kuivaa se ensin huolellisesti pyyhkimällä puhtaalla, pehmeällä liinalla ja ravista mahdollinen vesi pois.

Lue lisää kosteudelle altistumisesta Samsungin tukiartikkelista ‘Lue Galaxy Buds Pro -kuulokkeiden vedenkestävyydestä’.

Jos äänenlaadussa on ongelmia käyttäessäsi 360 Audio -ominaisuutta, tarkista, että kuulokkeet ja yhdistetty laite ovat tarpeeksi lähellä toisiaan.

Suosittelemme tämän ominaisuuden käyttöä etäisyydellä, johon yletät kädelläsi. Muuten ääni ei välttämättä kuulu tasaisesti ja saattaa välillä katketa.

Lue lisää 360 Audio -toiminnosta Samsungin tukiartikkelista ‘Kuuntele mediaa Galaxy Buds Pro -kuulokkeiden 360 Audio -toiminnolla’.

Kokeile, ilmeneekö samantyyppisiä ongelmia toisella langattomalla laitteella samassa sijainnissa ja häviävätkö ongelma, jos se siirretään muualle.

Buds Pro -kuulokkeet ovat TWS (Truly Wireless Stereo) -laite ja ääni voi katketa tilapäisesti, jos Bluetooth-signaali häiriytyy ympäristön liiallisesta määrästä radioaaltoja. Yhdistetyn verkkoympäristön ongelmat voivat aiheuttaa heikon äänenlaadun tai Bluetooth-yhteyden ongelmia.

Yhdistetyn laitteen äänenvoimakkuus voi aiheuttaa äänenvoimakkuuden heikkenemisen tai kohinaa. Tämän voi välttää säätämällä yhdistetyn laitteen äänenvoimakkuutta.

Jos kaiuttimeen kertyy korvavaikkua tai likaa, äänenvoimakkuus voi olla asetettua heikompi tai äänenlaatu voi olla heikompi. Poista korvavaikku tai lika puhtaalla, kuivalla, pehmeällä harjalla, vanupuikolla tai muulla välineellä.

Ennen kaiuttimen puhdistamista, irrota korvapehmuste kuulokkeen alalaidassa olevalla salvalla.

Galaxy Buds Pro -kuulokkeiden kaiuttimen ja ilmakanavan puhdistaminen

① Kaiutin                             ② Ilmakanava

• Älä käytä mitään terävää tai liikaa voimaa vaikun tai lian poistamisessa. Kaiutin ja ilmakanava saattavat vaurioitua.
  • Pidä kuulokkeet kuivina. Estä kuulokkeita kastumasta tai nestettä pääsemästä kuulokkeiden sisään.
  • Puhdista kuulokkeet säännöllisesti, jotta vaikkua tai likaa ei pääse kertymään kaiuttimeen ja ilmakanavaan.

Varmista, että mobiililaitteeseen on asennettu Galaxy Wearable -sovellus ja että mobiililaitteessa ja Galaxy Buds Pro -kuulokkeissa on asennettuna uusin ohjelmistoversio. Jotta kaikki toimisi moitteettomasti, kannattaa kaikki ohjelmistot, mukaan lukien Galaxy Wearable -sovellus, päivittää uusimpaan ohjelmistoversioon.

• Päivitä Galaxy Buds Pro -kuulokkeiden ohjelmisto avaamalla Galaxy Wearable -sovellus mobiililaitteesta ja napauttamalla Kuulokkeiden ohjelmiston päivitys.
  • Päivitä mobiililaitteen ohjelmisto seuraavasti:

Vaihe 1. Valitse Asetukset > Ohjelmistopäivitys.

Vaihe 2. Napauta Lataa ja asenna.