Galaxy Buds -korvanappien lataamisen vinkit ja varotoimenpiteet

Huomautus: Alla olevat tiedot koskevat Galaxy Buds2 Pro -korvanappeja. Lue kunkin mallin käyttäjän käsikirjasta tietoja tarkasta toiminnosta ja käytöstä.

Akun lataaminen

• Jos käytät korvanappeja ensimmäistä kertaa ostamisen jälkeen tai jos niitä ei ole käytetty pitkään aikaan, lataa akku täyteen ennen käyttöä. Kun lataat akkua ensimmäistä kertaa tai kun akku on täysin tyhjä, korvanappeja on ladattava vähintään 10 minuuttia, jotta niihin kytketään virta.
  • Tarkista korvanappien suunta, aseta korvanapit latauskotelon vasemman ja oikean aukon uriin ja yhdistä laturi.
  • Latauskotelossa on sisäänrakennettu akku, joka yhdistettynä laturiin latautuu yhdessä kotelossa olevien korvanappien kanssa. Korvanapit latautuvat, vaikka laturi ei olisi yhdistettynä latauskoteloon.
galaxy buds -akun latauskotelo

Huomautus:

• Säästä energiaa irrottamalla laturi pistorasiasta, kun sitä ei käytetä.
  • Koska laturissa ei ole virtakytkintä, sinun on irrotettava laturi pistorasiasta virrankulutuksen estämiseksi.

Voit tarkistaa korvanappien ja latauskotelon akun tilan akun merkkivalon avulla.

Korvanappien akun merkkivalo sijaitsee latauskotelon sisällä ja ilmaisee korvanappien latauksen tilan. Latauskotelon akun merkkivalo sijaitsee latauskotelon etuosassa ja ilmaisee itse latauskotelon latauksen tilan.

Korvanappien akun ilmaisin

galaxy buds -korvanappien akun ilmaisin
  • Punainen: latautuu
  • Vihreä: täyteen ladattu
  • Vilkkuva punainen: lataamisvirhe epätavallisen lämpötilan vuoksi

Latauskotelon akun merkkivalo

galaxy buds -latauskotelon akun merkkivalo
  • Punainen: latautuu
  • Vihreä: täyteen ladattu
  • Vilkkuva punainen (nopea): lataamisvirhe epätavallisen lämpötilan vuoksi
  • Vilkkuva punainen (vilkkuu latauskotelon sulkemisen jälkeen): akun varauksen taso on alle 10 %
  • Punainen (palaa viiden sekunnin ajan latauskotelon sulkemisen jälkeen): akun varauksen taso on yli 10 % mutta alle 30 %
  • Keltainen (palaa viiden sekunnin ajan latauskotelon sulkemisen jälkeen): akun varauksen taso on yli 30 % mutta alle 60 %
  • Vihreä (palaa viiden sekunnin ajan latauskotelon sulkemisen jälkeen): akun varauksen taso on yli 60 %

Huomautus:

• jos akun merkkivalo ei toimi tai näkyy virheellisesti latauksen aikana, irrota vain laturi latauskotelosta ja kytke se uudelleen.

Pidä seuraavat varotoimenpiteet mielessä, kun lataat akkua.

• Galaxy Buds -korvanapeissa voi ilmetä syöpymistä, jos hikeä tai kosteutta pääsee latausliitäntään. Jos latausliitäntään tai korvanappeihin pääsee hikeä tai kosteutta, varmista, että poistat kosteuden, ennen kuin asetat korvanapit takaisin latauskoteloon.
  • Kun latauskoteloa ladataan tietokoneeseen liitetyn USB-kaapelin kautta, latausnopeus voi olla hidas vähäisen virran vuoksi.
  • Galaxy Buds ja laturi saattavat kuumentua lataamisen aikana. Tämä on normaalia, eikä se vaikuta Galaxy Buds -korvanappien käyttöikään tai toimintoihin. Jos akun lämpötila nousee tietyn tason yläpuolelle, lataus voidaan keskeyttää turvallisuuden vuoksi. Jos Galaxy Buds -korvanapit kuumenevat langattoman lataamisen aikana, poista Galaxy Buds langattomalta latausalustalta ja jätä ne viilenemään ennen lataamisen jatkamista.
  • Lataaminen niin, että laturin liitäntäliitännässä on kosteutta, voi vahingoittaa Galaxy Buds -korvanappeja. Sen on oltava täysin kuiva ennen lataamista.
  • Varo taivuttamasta USB-kaapelia. USB-kaapeli voi rispaantua tai vahingoittua. Jos USB-kaapeli on vaurioitunut, sitä ei saa käyttää lataamiseen.
  • Säilytä korvanappeja latauskotelossa tai sulje latauskotelo latauksen aikana.
  • Kun olet yhdistänyt korvanapit ja mobiililaitteeseesi, avaa Galaxy Wearable -sovellus mobiililaitteessasi tarkistaaksesi kummankin korvanapin ja latauskotelon akun tilan. Kun akun varaustaso on matala, mobiililaitteesi ilmoituspaneeliin tulee ilmoitus.

Huomautus:

• Kun ostat erikseen myytäviä tuotteita, varmista, että ostat Samsung Electronicsin toimittamia aitoja tuotteita. Muiden lisävarusteiden käyttö voi aiheuttaa vaurioita, joita takuu ei välttämättä kata.
  • Kuvat ja asetusvalikot voivat poiketa mallista ja ohjelmistoversiosta riippuen.