Sådan synkroniseres dine kontakter på en Galaxy-telefon til din Google-konto og får vist de synkroniserede kontakter

Galaxy-telefonen kan synkronisere kontakter med mange forskellige tjenester. Du kan kontrollere og bruge dine kontakter, der er gemt på din Google-konto på din telefon ved at synkronisere med den. Når dine kontakter synkroniseres med din Google-konto, synkroniseres den automatisk, så længe du har forbindelse til internettet.

Inden du prøver nedenstående anbefalinger, skal du kontrollere, om enhedens software og relaterede apps er opdateret til den nyeste version. For at opdatere din mobile enheds software, skal du foretage følgende trin:

Trin 1. Gå til Indstillinger > Softwareopdatering.

Trin 2. Tryk på Download og installer.

Trin 3. Følg instruktionerne på skærmen.

Sådan synkroniseres Google-konto i appen Kontakter

For at synkronisere din Google-konto skal du først sikre dig, at du har forbindelse til internettet, du har brug for en Google-konto. Følg trinene nedenfor for at synkronisere dine Google-kontokontakter med telefonens kontakter.

Trin 1. Åbn Kontakter-appen og tryk på Menu (de tre vandrette linjer)-ikonet.

Trin 2. Tryk på Administrer kontakter

Synkroniser kontakter trin1

Trin 3. Vælg Synkroniser kontakter

Trin 4. Tryk på kontakten for at aktivere din Google-konto.

Synkroniser kontakter trin2

Trin 5. Tryk på Synkroniser for at starte synkronisering af dine kontakter med din Google-konto.

Synkroniser kontakter trin3

Når synkroniseringen er afsluttet, importeres de kontakter, der er gemt på din Google-konto, til appen Kontakter. Du kan ikke kun se de kontakter, der er gemt på din telefon, men også de kontakter, der er importeret fra din Google-konto.

Bemærk:

• Du kan også tilføje flere Google-konti, når de først er valgt + Tilføj konto
  • Før synkronisering skal du logge ind på din Google-konto i en webbrowser og sikkerhedskopiere dine kontakter på forhånd. Kontakter kan slettes på grund af synkroniseringsfejl, og når kontakter er slettet, kan de ikke gendannes.

Sådan indstilles en standardlagringsplacering, når du opretter en ny kontakt

Hvis du vil indstille din Google-konto som standardkontaktlagringsplacering, bliver den hver gang du gemmer en ny kontakt på din telefon synkroniseret og gemt på din Google-konto. Sådan indstiller du din Google-konto som din standardlagringsplacering:

Trin 1. Vælg Indstil standardlagringsplacering i menuen Administrer kontakter.

Trin 2. Vælg Google-kontoen.

Standardindstilling for lagringsplacering

Bemærk: Når lagringsplaceringen er indstillet til Min telefon eller en anden konto, gemmes den ikke på Google-kontoen, når du opretter en ny kontakt.

Sådan får du vist dine synkroniserede kontakter på Google

Hver gang du opretter en ny kontakt på din telefon, kan du vælge, hvor kontakten skal gemmes. Hvis du vælger en Google-konto og gemmer en ny kontakt, synkroniseres den med dine kontakter i din Google-konto og kan også ses på Google-webstedet. Følg nedenstående trin for at se dine synkroniserede kontakter på Google.

Trin 1. Gå ind på Googles websted via en webbrowser.

Trin 2. Når du er logget ind på din Google-konto, skal du trykke på dit profilikon.

Trin 3. Tryk på Administrer din Google-konto.

Trin 4. Tryk på Personer og deling, og vælg Kontakter.

Trin 5. Du kan se alle de kontaktoplysninger, der er gemt på din Google-konto.

Bemærk:

• Placeringen af kontakter og menunavn på Googles websted kan ændre sig i henhold til Googles politik.
  • Enhedsskærmbillede og menuer kan varierer afhængigt af enhedens model og softwareversion.

Hvis du har problemer med dine Samsung-mobiltelefoner, tablets eller wearables, kan du sende os et spørgsmål i Samsung Members-appen.

Dette giver os mulighed for at se nærmere på, hvad der sker. Dataene er anonymiseret og opbevares kun i løbet af undersøgelsen. Få mere at vide om afsendelse af en fejlrapport via ”Sådan bruges Samsung Members-appen”.