Nyttige lydindstillinger på Galaxy-telefonen inklusive separat applyd

Der er mange nyttige lydindstillinger på Galaxy-enheden. Du kan justere og anvende funktioner, der passer godt til dig. Du kan også afspille på flere Bluetooth-enheder eller flere apps på én gang.

Inden du prøver nedenstående anbefalinger, skal du kontrollere, om enhedens software og relaterede apps er opdateret til den nyeste version. Tjek følgende trin for at opdatere din mobile enheds software.

Trin 1. Gå til Indstillinger > Softwareopdatering.

Trin 2. Tryk på Download og installer.

Trin 3. Følg instruktionerne på skærmen.

Sådan bruges Separat applyd

Indstil enheden til at afspille medielyd fra en bestemt app på den forbundne Bluetooth-højttaler eller høretelefoner. For eksempel kan du lytte til Navigations-appen gennem enhedens højttaler, mens du lytter til afspilning fra Music-appen via køretøjets Bluetooth-højttaler.

Trin 1. Åbn Indstillinger.

Trin 2. Vælg Lyde og vibrationer.

Separat applyd

Trin 3. Vælg Separat applyd.

Trin 4. Tryk på kontakten for at tænde.

Separat applyd

Trin 5. Tryk på Vælg.

Trin 6. Vælg den multimedie-app, du gerne vil høre lyd fra, på en anden enhed. Tryk derefter på Tilbage.

Separat applyd

Trin 7. Vælg den Lydenhed, du vil bruge til denne app. Bluetooth-enheder vises kun, når de er forbundet. Tryk derefter på Tilbage.

Separat applyd

Bemærk: Separat applyd fungerer kun, når den valgte lydenhed er forskellig fra enhedens hovedlyd-udgangsenhed.

Tilpas lyd ved at indstille enhedens lydkvalitet og effekter.

Trin 1. Åbn Indstillinger.

Trin 2. Vælg Lyde og vibrationer.

ndstillinger for lydkvalitet og effekter

Trin 3. Vælg Lydkvalitet og effekter.

Indstillinger for lydkvalitet og effekter
  • Dolby Atmos: Vælg en surround sound-tilstand, der er optimeret til forskellige lydtyper, såsom film, musik og stemme. Med Dolby Atmos kan du opleve bevægelige lyde, der flyder rundt omkring dig.

Trin 1. Vælg Dolby Atmos.

Trin 2. Tryk på kontakten for at tænde og vælg den ønskede indstilling.

Indstillinger for lydkvalitet og effekter
  • Dolby Atmos til spil: Oplev Dolby Atmos-lyd optimeret til spil, mens du spiller. Tryk på kontakten for at slå dette til.
Indstillinger for lydkvalitet og effekter
  • Equalizer: Vælg en indstilling til en bestemt musikgenre, og nyd optimeret lyd.

Trin 1. Vælg Equalizer.

Trin 2. Vælg den ønskede indstilling, og juster frekvensen.

Indstillinger for lydkvalitet og effekter
  • UHQ upscaler: Forbedre lydopløsningen på musik og videoer, når du bruger kablede øretelefoner. Tryk på kontakten for at tænde, når der er forbundet kablede øretelefoner.
Indstillinger for lydkvalitet og effekter
  • Tilpas lyd: Find den bedste lyd til dig, og brug den til opkald, musik og video.

Trin 1. Vælg Tilpas lyd.

Trin 2. Hvis det er nødvendigt, skal du trykke på Tillad og derefter vælge din aldersgruppe.

Indstillinger for lydkvalitet og effekter

Trin 3. For at høre en forhåndsvisning af de forskellige muligheder skal du trykke på tandhjulsikonet og derefter følge instruktionerne på skærmen.

Indstillinger for lydkvalitet og effekter

Du kan også oprette en lydprofil baseret på din egen høreevne.

Trin 1. Tryk på Tilpas din lyd, og tryk derefter på Start.

Trin 2. Følg instruktionerne på skærmen for at tage en høretest og oprette din helt egen lydprofil.

Indstillinger for lydkvalitet og effekter

Du kan forbinde flere par Bluetooth-enheder til din mobile enhed. Du kan endda lytte på to forskellige høretelefoner samtidigt med dobbeltlyd.

Trin 1. Stryg ned på skærmen for at få adgang til dit hurtigpanel, og tryk på Medie.

Trin 2. Hvis du har mere end en Bluetooth-lydenhed forbundet, vises en cirkel ved siden af hver enkelt. Hvis du afkrydser enhederne, kan du afspille det samme medie på flere enheder samtidigt og nemt justere lydstyrken.

Dobbeltlyd

Bemærk:

• Nogle funktioner er kun tilgængelige på visse modeller på grund af hardwarebegrænsninger. Kontroller indstillingerne på din enhed for at se, om funktionen er tilgængelig eller ej.
  • Enhedsskærmbilleder og menu kan varierer afhængigt af enhedens model og softwareversion.

Hvis du oplever usædvanlig opførsel på Samsung-mobiltelefoner, tablets eller wearables, kan du sende os et spørgsmål i Samsung Members-appen.

Dette giver os mulighed for at se nærmere på, hvad der sker. Dataene er anonymiseret og opbevares kun i løbet af undersøgelsen. Få mere at vide om afsendelse af en fejlrapport gennem ”Sådan bruges Samsung Members-appen”.